Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Εθνικός-Τριγλία 0-0

Χωρίς νικητή τελείωσε το φιλικό ανάμεσα στον Εθνικό και την Τριγλία Ραφήνας που διεξήχθη στο γήπεδο του Μοσχάτου.

Στο 15’ ο Εθνικός βρέθηκε κοντά στο γκολ όταν ο Αλημπάς με εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα λίγο άουτ. Ο Μάναλης στο 35’ εκμεταλλεύτηκε κενό στην άμυνα της Τριγλίας αλλά από πλάγια θέση έστειλε την μπάλα άουτ. Λίγα λεπτά πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου ο Εθνικός κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή, ο Αλημπάς εκτέλεσε με πάσα στον Σούφλα με τον δεύτερο να κάνει το σουτ και την μπάλα να κοντράρει στα σώματα και να καταλήγει σε κόρνερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο το ματς συνέχισε να είναι δυνατό αλλά χωρίς κάποια μεγάλη ευκαιρία για τις δύο ομάδες με τους παίχτες του Εθνικούς να δείχνουν καλό πρόσωπο αμυντικά όποτε τους ζητήθηκε.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Θύμιος Γεωργούλης) Βουτσινάς, Τερζής, Στρατάκης, Μπένα, Γερόλυμος, Γκορόγιας, Μαρτίνος,Αλημπάς, Σουλελές Σούφλας, Μάναλης . Επαιξαν Και οι Παυλάκης, Σαμιώτης, Μακρής



ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Ηλίας Καλοπήτας) Λέτσο, Κάρδαρης, Μανδύλης, Δάρρας, Μειμάργολου, Τσέπας, Σκαφίδας, Κότσι, Μουλλάκης, Κόντης, Σαγανάς. Στο β' μέρος έπαιξαν Δημιζάς, Σολδάτος, Βατίστας, Μάργαρης, Καραπάνος, Ζέκιο, Βασιλείου, Παπαδόπουλος, Μάλτσι. 

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment