Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Ανακοίνωση

Η Ακαδημία του ΕΘΝΙΚΟΥ ΟΦΠΦ με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σεζόν εύχεται σε όλους τους αθλητές, παράγοντες, γονείς και φιλάθλους υγεία και ακολουθώντας το σχέδιο αναβάθμισης των Ακαδημιών ανακοινώνει ότι:

-          Για το θέμα της πρόληψης τραυματισμών, της αποθεραπείας και της βελτίωσης της φυσικής κατάστασης των αθλητών , προχώρησε σε συνεργασία με το εξειδικευμένο κέντρο Λαέρτειον, τον κ. Παυλίδη και τους συνεργάτες του, ακλουθώντας την συνεργασία  της  Ά ομάδας μας .Το Λαέρτειο είναι ένα από τα καλύτερα κέντρα για τις εξειδικευμένες υπηρεσίες που παρέχει και το εμπιστεύονται διεθνείς αθλητές πολλών αθλημάτων. Μετά από την εργομετρική αποτίμηση του, κάθε αθλητής παίρνει εξατομικευμένο πρόγραμμα προπόνησης.
-          Στο θέμα βελτίωσης της τεχνικής, ξεκίνησε συνεργασία με εξειδικευμένο προπονητή, ενώ όλα τα τμήματα θα αφιερώνουν κάποιες μέρες  αποκλειστικά για προπόνηση τεχνικής.
-          Το προπονητικό team των Ακαδημιών ενισχύθηκε με την προσθήκη αξιόλογων τεχνικών. Καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Εθνικού τους : 
-          Τέλη Μελά στο τμήμα του ΕΦΗΒΙΚΟΥ (μακρά παρουσία στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο κ στις ακαδημίες μας ,προπονητή της Οδηγήτριας τα τελευταία χρόνια,  και προπονητή της Μικτής Πειραιά Νέων).
-          Παναγιώτη Σοφρωνά στο τμήμα των ΝΕΩΝ (με συνεχή παρουσία και εξαιρετική δουλειά σε πάρα πολλά Πειραϊκά σωματεία κ ακαδημίες)
-          Βαγγέλη Ρέτζο στο τμήμα του ΠΑΙΔΙΚΟΥ (με μακρά παρουσία σε Ακαδημίες (Εθνικό, Ατρόμητο Π. κλπ) και ανδρικές ομάδες 
-          Κώστα Φερεντίνο στο τμήμα προπόνησης ειδικής τεχνικής με μακρά προϋπηρεσία στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο και σε τμήματα υποδομών (Ακαδημίες Άγιαξ, Αετού Κορυδαλλού κλπ)


-       Οι παραπάνω μαζί με τους «παλιούς» Α. Γρηγοριάδη, Α. Ανδριανάκη και μαζί με τις υπηρεσίες από το Λαέρτειο Κέντρο καλύπτουν τις υψηλές προπονητικές ανάγκες ανταγωνιστικών μικρών αθλητών.
-       Ευχαριστούμε για την συνεργασία τους προπονητές Δημήτρη Δίελα ( «παιδί» της ομάδας μας που λόγω προσωπικού προβλήματος φέτος δεν θα είναι μαζί μας) και Θωμά Μακρή (βοηθό προπονητή-γυμναστή της Α ομάδας όπου φέτος λόγω αυξημένων υποχρεώσεων σ αυτήν, δεν θα είναι μαζί μας) και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία σε ότι κάνουν.
-          Ξεκινάει νέα σχολή των Ακαδημιών του Εθνικού στις εγκαταστάσεις του ΕΛΑΙΩΝΑ, ώστε να εξυπηρετηθούν αθλητές από κοντινές περιοχές και άλλοι που δυσκολεύονται με τις υπάρχουσες ώρες προπονήσεων στο ΣΕΦ και τα Βοτσαλάκια. Η σημαντική αυτή πρωτοβουλία είναι στην κατεύθυνση του ανοίγματος των Ακαδημιών που θα συνεχιστεί.
-          Η ομάδα μας δημιούργησε ομάδα νέων και θα λάβει μέρος στο νέο πρωτάθλημα νέων που δημιουργεί από αυτή την χρονιά η ΕΠΣΠ
-          Αντίστοιχα δημιουργούνται νέα ηλικιακά τμήματα με παιδιά ενός μόνο ημερολογιακού έτους στις ηλικίες παιδικού και εφηβικού.

-          Οι προπονήσεις για τους γεννηθέντες 2004 και πριν, ξεκινάνε την προσεχή Δευτέρα 31/8 και το πρώτο 10ήμερο θα γίνονται και δοκιμαστικά επιλογής νέων παικτών για αυτά τα τμήματα (ΝΕΩΝ,ΕΦΗΒΙΚΟ.ΠΑΙΔΙΚΟ.ΠΡΟ ΠΑΙΔΙΚΟ). Όσοι θέλουν να πάρουν μέρος στα δοκιμαστικά μπορούν να τηλεφωνούν στο τηλ 6949-560-939 κ. Βατίστα Αθανάσιο.

Ο υπεύθυνος των Ακαδημιών κ. Γρηγοριάδης δήλωσε :

Με στόχο να μάθουν τα παιδιά την σωστή αθλητική νοοτροπία σε όλα τα επίπεδα, ώστε να μπορούν χτίσουν χαρακτήρα και να παίξουν σωστό ποδόσφαιρο , κάνουμε ακόμα μερικά βήματα επί πλέον των περσινών. Έχουμε αρκετά ακόμα στο σχεδιασμό μας. Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στη νοοτροπία και συμπεριφορά ,ενώ παρέχουμε στους αθλητές επιστημονική υποστήριξη στην προπόνηση, μέσα από τους καλύτερους στον τομέα τους ειδικούς, σε θέματα φυσικής κατάστασης, τεχνικής, τακτικής, με ιατρική υποστήριξη, μετρήσεις, αξιολογήσεις, εξειδικευμένα προγράμματα, εργοφυσιολόγους και διατροφολόγους. Με συνέπεια κ αφοσίωση στο πλάνο μας ,συνεχίζουμε την σκληρή δουλεία με βασικό μας αγωνιστικό στόχο την στελέχωση της Ά μας ομάδας με παιδιά από τα σπλάχνα της. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι κ ευτυχείς που φέτος δώσαμε στην Α ομάδα μας 7 παίκτες για αξιολόγηση στην προετοιμασία της κ ευελπιστούμε σε ανάλογη συνέχεια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρό μας κ.ΑΛΕΞΗ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ, που είναι πάντα δίπλα μας σε ότι χρειαστούμε.

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment