Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Σχολή ποδοσφαίρου στον Ελαιώνα

Μία ακόμα σπουδαία κίνηση ετοιμάζεται στις ακαδημίες του Εθνικού, επενδύοντας και διευρύνοντας τις υποδομές και το δίκτυο αυτών. Στο πλαίσιο αυτό κινείται και η δημιουργία σχολής στον Ελαιώνα..Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση.








ΝΕΑ ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ TOY ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΕΛΑΙΩΝΑ


Ο Εθνικός Πειραιά τα τελευταία χρόνια επενδύει και διευρύνει τις υποδομές και το δίκτυο των Ακαδημιών του. Σκοπός είναι η δημιουργία ποδοσφαιριστών με αθλητική καλλιέργεια και ικανότητες υψηλού επιπέδου, η ανάπτυξη και ποιοτική εκπαίδευση των νεαρών παικτών, η στήριξη και προώθηση αυτών στην πρώτη ομάδα του Εθνικού Πειραιά, η παροχή κινήτρων για ενασχόληση με τον αθλητισμό, η προώθηση του φίλαθλου πνεύματος και η συνεργασία των αθλητών μεταξύ τους.
Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην νοοτροπία και την συμπεριφορά, ενώ παρέχουμε στους αθλητές επιστημονική υποστήριξη στην προπόνηση, μέσα από τους καλύτερους στον τομέα τους ειδικούς σε θέματα, τεχνικής, φυσικής κατάστασης, τακτικής, με ιατρική υποστήριξη, μετρήσεις, αξιολογήσεις, εξειδικευμένα προγράμματα, εργοφυσιολόγους και διατροφολόγους και συνεργασίες με εξειδικευμένα κέντρα όπως το Λαέρτειο.
Η  νέα σχολή των Ακαδημιών του Εθνικού που ξεκινάει στις εγκαταστάσεις του ΕΛΑΙΩΝΑ, θα εξυπηρετεί αθλητές από κοντινές περιοχές στα πλαίσια της ολοκληρωμένης φιλοσοφίας της ομάδας μας. Θα λειτουργούν τμήματα για Αστεράκια έως παμπαιδικό, ενώ οι προπονήσεις θα γίνονται  στις εγκαταστάσεις της ELEONAS FC  που διαθέτει δύο από τα μεγαλύτερα club της Αττικής, δυναμικότητας εννέα γηπέδων με πλαστικό χλοοτάπητα.

Η ιδιαίτερη προσοχή που δίνουμε στα μικρότερα παιδιά (Αστεράκια, Projunior, Junior, Παμπαίδες) αποτελεί βασικό στοιχείο του πλάνου των Ακαδημιών. Διότι τα μικρά μαθαίνουν και αυτό που θα διδαχθούν και θα μάθουν θα καθορίσει το ποδοσφαιρικό τους μέλλον. Η ποιότητα, οι γνώσεις και η μεταδοτικότητα (εμπειρία) των προπονητών στα μικρά τμήματα, είναι το σημαντικότερο κομμάτι μιας Ακαδημίας.  Για τον λόγο αυτό το υπάρχον επιτυχημένο προπονητικό team αυτών των ηλικιακών κατηγοριών, ενισχύεται με 3 ακόμα ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ προπονητές υψηλών προδιαγραφών, συμπληρώνοντας ένα 12μελές προπονητικό επιτελείο στις Ακαδημίες .

Τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΝΤΟΥΝΙΑ  Διπλωματούχο προπονητή UEFA B, με διεθνείς πιστοποιήσεις σεμινάρια και εμπειρία από Ευρωπαϊκά club (π.χ. LIVERPOOL ACADEMY, KIRKBY, INTERNATIONAL FOOTBALL ACADEMIES) και τεράστια εμπειρία σε τμήματα υποδομών στην Ελλάδα.
Τον ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΤΖΑΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, απόφοιτο ΤΕΦΑΑ Διπλωματούχο προπονητή UEFA B, με άριστη δουλειά και εμπειρία στα τμήματα υποδομών.
Τον ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΟΡΦΑΝΙΔΗ απόφοιτο ΤΕΕΦΑ και με πτυχίο UEFA B’, με προϋπηρεσία  σε ακαδημίες (Πανθρακικός, ΑΕΚ).

Για να μάθουν τα παιδιά ΣΩΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.
Για πληροφορίες για την σχολή ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ στον Ελαιώνα υπεύθυνος:
ΚΟΤΖΑΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ τηλ. 6945464525



About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment