Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Συγκλονισμένος και ο Χατζηαλέξης

Σοκαρισμένος με όσα έλαβαν χώρα στο γήπεδο της Αλικαρνασού δήλωσε ο προπονητής του Εθνικού μας ,Μαργαρίτης Χατζηαλέξης..Οπως και τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής έτσι και ο  κόουτς ήταν όχι μόνο εκνευρισμένος αλλά και προβληματισμένος ...
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο grasidi.gr.
Από το 50΄- 70΄ του αγώνα με το σκορ στο 0-0 o Εθνικός είχε την υπεροχή στο γήπεδο και πίεζε τον αντίπαλο. Τελικά ευτύχησε να ανοίξει το σκορ με ένα γκολ το οποίο ακυρώθηκε από τον διαιτητή της αναμέτρησης και αμέσως οι φιλάθλοι της ομάδας μας (γύρω στα 70 άτομα) άρχισαν να φωνάζουν ρυθμικά “ΕΘΝΙΚΟΣ” για να εμψυχώσουν τους παίκτες. Η συγκεκριμένη αντίδραση τους εξόργισε ακατανόητα τους οπαδούς του Ηρόδοτου (150-200 άτομα) οι οποίοι τους επιτέθηκαν βάναυσα χτυπώντας τους με γροθιές και κλοτσιές ενώ κάποιοι εξ’ αυτών χρησιμοποιώντας λοστούς επέφεραν βαρύτατα τραύματα στην άνω και κάτω σιαγώνα ενός 46χρονου φιλάθλου μας ενώ δυστυχώς προκάλεσαν τον σοβαρό τραυματισμό ενός ακόμα φιλάθλου μας ελέω  ισχυρότατου χτυπήματος στο κεφάλι του. Θέλω να τονίσω ότι, προς τιμήν τους, οι ποδοσφαιριστές του Ηρόδοτου προσπάθησαν να αποτρέψουν τα επεισόδια χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Ο Εθνικός καταγγέλλει τα αποτρόπαια επεισόδια του αποψινού εναρκτήριου αγώνα για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής που το μόνο που καταφέρνουν είναι να αμαυρώνουν το Ελληνικό ποδόσφαιρο . 

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment