Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Οι τελευταίες εξελίξεις

Την ώρα που ο άτυχος φίλος της ομάδας μας βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση  και δίνει την  τεράστια μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ,έγινε γνωστό ότι θα γίνει προσπάθεια  το πρωί της Δευτέρας για αεροδιακομιδή του  στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο..

Από κει και πέρα όπως τόνισε ο δντης του Βενιζέλειου νοσοκομείου μιλώντας στον real fm ο άτυχος φίλος του Εθνικού μας υπέστη  ρήξη εγκεφαλικού ανευρύσματος ,η κατάσταση του είναι βαρύτατη  και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή..

Λίγο μετά η διοίκηση του νοσοκομείου  εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει τα παρακάτω..

Ανακοίνωση του Βενιζελείου Νοσοκομείου Την Κυριακή στις 17:10 και σε ημέρα γενικής εφημερίας, διεκομίσθη στο Γ.Ν. «Βενιζέλειο», άνδρας 46 ετών σε βαριά γενική κατάσταση και πλήρη απώλεια συνειδήσεως, χωρίς να φέρει εμφανείς κακώσεις σώματος.
Υπεβλήθη άμεσα στο δέοντα έλεγχο και δια της αξονικής τομογραφίας διεγνώσθη βαριά εγκεφαλική αιμορραγία λόγο ρήξεως εγκεφαλικού ανευρύσματος.
Θα μεταφερθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου ενώ προετοιμάζεται η άμεση

μεταφορά του σε Νοσοκομείο των Αθηνών προκειμένου να υποβληθεί στη δέουσα θεραπευτική 

αγωγή.

Συνελήφθη 27 χρονος

Συνελήφθη σήμερα το απόγευμα στο Ηράκλειο της Κρήτης 27χρονος ημεδαπός γιατί συμμετείχε σε συμπλοκή μεταξύ οπαδών λίγο πριν την λήξη ποδοσφαιρικού αγώνα.Συγκεκριμένα στον αγώνα Γ ‘Εθνικής μεταξύ του Ηροδότου και του Εθνικού Πειραιώς . Τα επεισόδια είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό 46χρονου ημεδαπού στο κεφάλι ο οποίος νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment