Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Ηρόδοτος: "Δεν μας εκφράζουν τέτοιες συμπεριφορές"


Mε αφορμή τον τραυματισμό του φίλου της ομάδας μας και όχι  μόνο αυτού  από την αήθη και αλήτικη επίθεση οπαδών του  Ηροδότου ,η διοίκηση των Κρητικών εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση..


Το Δ.Σ. του Π.Α.Σ.Α. ΗΡΟΔΟΤΟΣ το οποίο συνεδρίασε εκτάκτως, μετά τη λήξη του αγώνα με τον ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ εκφράζει τη βαθιά του λύπη για το σοβαρό τραυματισμό του φίλαθλου της ιστορικής ομάδας του ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.
Δυστυχώς ένα μεμονωμένο περιστατικό ήταν αρκετό για να χαλάσει την όμορφη και γιορτινή ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο φίλαθλος κόσμος της Νέας Αλικαρνασσού αλλά και να αμαυρώσει την προσπάθεια όλων εμάς που ανιδιοτελώς υπηρετούμε τον ερασιτεχνικό αθλητισμό των ποδοσφαιριστών της ομάδος και κυρίως την ιστορία του συλλόγου μας.
Μία "χούφτα" ανεγκέφαλων που θέλουν να ονομάζονται "φίλαθλοι", δεν εκπροσωπούν το ύφος και το ήθος του συλλόγου μας.
ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ τις πράξεις τους και καλούμε τους υγιείς φιλάθλους κοντά μας, ώστε όλοι μαζί να απομονώσουμε όλους αυτούς που με τέτοιες πράξεις προσβάλουν τον σύλλογο.
Ο ΠΑΣΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ, δεν έχει πλέον άλλη επιλογή απο το να υποστηρίξει όποια συναφή μέτρα (αστυνομία, τηλεοπτικές κάμερες κλπ) προκειμένου απο εδώ και στο εξής να διασφαλίσει τις καταλληλότερες δυνατές συνθήκες διεξαγωγής των αγώνων της ομάδας μας, κάνοντας γνωστό ότι τέτοιους φίλαθλους δεν τους έχει ανάγκη και φυσικά η ομάδα μας δεν τους χρειάζεται.
Η διοίκηση του συλλόγου είναι υποχρεωμένοι πλέον να διαφυλάξει με άλλους τρόπους τα συμφέροντα και τα δικαιώματά της, κινώντας με νομικές διαδικασίες σε βάρος οποιουδήποτε θα ήθελε να τολμήσει στο μέλλον να δημιουργήσει παρόμοια προβλήματα.
Τέλος, για άλλη μια φορά εκφράζουμε τη θλίψη μας και ευχόμαστε απο καρδιάς στον άτυχο φίλαθλο του ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ταχεία ανάρρωση.
Για τον Π.Α.Σ.Α ΗΡΟΔΟΤΟ
Το Διοικητικό Συμβούλιο".

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment