Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

"Oπλο μας η ομοιογένεια"(Βιντεο)

Η προετοιμασία της ομάδας μας ολοκληρώθηκε στο Καρπενήσι  με τον κόουτς Χατζηαλέξη να βγάζει ασφαλή συμπεράσματα εν όψει της συνέχειας της προετοιμασίας που θα κορυφωθεί με προπονήσεις και φιλικά.. Ο  προπονητής της ομάδας μας μίλησε στο επίσημο κανάλι της ομάδας στο  you tube (Εθνικός tv) για το πώς κύλησε η προετοιμασία , για τα νέα παιδιά αλλά και τις μεταγραφικές κινήσεις που μπορεί να γίνουν.




Αναλυτικά ο κόουτς μίλησε για:

Τα πρώτα συμπεράσματα :Δεν περίμενα την ομάδα να δείξει τέτοια διάθεση κακά τα ψέματα γιατί είναι κουρασμένοι και το ξέρω, αλλά οι παίχτες στο παιχνίδι έδειξαν διάθεση είχαν όρεξη εκτός από το πρώτο 20λεπτο μέχρι να βρούμε τα πατήματα μας στο γήπεδο δεν ήμασταν πολύ καλοί αλλά με μέσους Σούφλα, Φέτση και Σάμιο η ομάδα βρήκε ρυθμό, δεν συζητάμε για το υλικό, είναι τάξεις πραγματικό και τα άλλα παιδιά προσπαθήσανε, Χαλκιάς, Πολυχρονίδης, Μπένα, Βουτσινάς και όλα τα παιδιά τώρα μη λέω ονόματα, αυτοί που ήταν καλοί βοήθησαν πάρα πολύ και γι’ αυτό ήρθε αυτό το αποτέλεσμα.

Για τις δοκιμές σε σχήματα: Δοκιμάζουμε κάποια πράγματα. Με τους Τράχωνες  είπαμε να   δοκιμάσουμε  τριάδα στην άμυνα δεν μας βγήκε γι΄αυτό κάναμε κάποια αλλαγή στο σχηματισμό της ομάδας στο 25’ και όταν πήγαμε στο παλιό σχηματισμό που η ομάδα ξέρει να κινηθεί τότε αρχίσαμε να ρολάρουμε και να πηγαίνουμε καλύτερα.

Για την ομοιγένεια:Η ομοιογένεια παίζει μεγάλο ρόλο. Εκεί που οι άλλοι ψάχνονται εμείς ούτε τα στημένα δεν δουλεύουμε, τα ξέρουμε από πέρσι. Προσπαθούμε να εγκλιματίσουμε τα νέα παιδιά όσο πιο σύντομα γίνεται γιατί είναι πάρα πολύ καλοί παίχτες και όταν εγκλιματιστούν και τα υπόλοιπα παιδιά, νομίζω ότι θα πάνε όλα καλά. Υπάρχει περίπτωση μέχρι τέλος Αυγούστου, πάντα σε συζήτηση με τον πρόεδρο, θα κάνουμε 1-2 προσθήκες και από εκεί και πέρα βλέποντας και κάνοντας


Για το …δύσκολο της προετοιμασίας : Είναι πολύ κουραστική η δουλειά που κάνουμε, καταλαβαίνω τα παιδιά αλλά δεν γίνεται αλλιώς. Έχουμε κάποιες στεναχώριες, κάποιες διαμαρτυρίες αλλά δεν γίνεται, ήρθαμε εδώ για να κάνουμε δουλειά. Ο Πρόεδρος δίνει κάποια λεφτά για να μας έχει εδώ στα καλύτερα, η ομάδα πρέπει να δουλέψει για να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της Γ’ Εθνικής.
Για πιθανή ενίσχυση:Είχαμε πει να έρθουμε εδώ στην προετοιμασία να δούμε όλη την ομάδα και κάποια παιδιά και μέσα από τα φιλικά να δούμε αν μπορούν να ανταπεξέλθουνε. Όταν κατέβουμε από το Καρπενήσι θα μιλήσουμε με τον πρόεδρο, θα του πω τις σκέψεις μου και από εκεί και πέρα επειδή ο πρόεδρος ότι του ζητήσω δεν μου λέει όχι θα πάνε όλα καλά.

΅Για τους νέους παίκτες: Να ξεκινήσω από τον Φέτση, ο οποίος μέρα με την μέρα γίνεται καλύτερος. Μαζί με τον Σάμιο και τον Σούφλα θα έχουμε ένα ασυναγώνιστο κέντρο και με βοήθεια πάντα τον Σαμιώτη, θα έχουμε ένα ασυναγώνιστο κέντρο στην Γ’ Εθνική, το πιστεύω ατράνταχτα. Έναν Χαλκιά, ο οποίος αυτό το μπακ, αμυντικό χαφ, πολυθεσίτης είναι άνετα παίκτης Β’ Εθνικής. Ο Ντούσης είναι ένας τερματοφύλακας που θα είναι ανταγωνιστικός απέναντι στον Βουτσινά. Ο Γιαννής είναι μια πολύ καλή προσθήκη και  θα βοηθήσει. Έχουμε τον Μάναλη, που πιστεύω σιγά σιγά να αρχίσει να εγκλιματιστεί στην ομάδα, σίγουρα δουλεύει πάρα πολύ, δεν έχει κάνει ξανά τέτοια προετοιμασία, τόσα χρόνια έπαιζε στα τοπικά αλλά είναι ένα παιδί που δουλεύει και νομίζω όταν θα είναι μια μεγάλη βοήθεια στην ομάδα. Έχουμε και τον Παναγιώτη τον Μακρή ο οποίος έχει φοβερά προσόντα και πιστεύω ότι σύντομα θα εγκλιματιστεί στην ομάδα θα βοηθήσει πάρα πολύ και όταν χρειαστεί θα είναι εκεί

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment