Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Mε σκληρή δουλειά για την άνοδο(Βίντεο)

 Ανδρέας Ντούσης και Παναγιώτης Μακρής μίλησαν στην κάμερα του Εθνικός tv για την προετοιμασία της ομάδας στο Καρπενήσι αλλά και για τις εντυπώσεις τους από την ομάδα..

 Aναλυτικά: 







Ντούσης:




Για την προετοιμασία: Η προετοιμασία κύλησε πολύ καλά  , ο κύριος Μακρής έχει «πεθάνει» τα παιδιά(γέλια) είναι ζόρικος μιας και τον έχω ξαναζήσει ,ωστόσο κάθε προετοιμασία είναι δύσκολη και αυτό το ξέρουμε όλοι. Μακάρι να πάνε όλα καλά και η ομάδα να πετύχει αυτό που πρέπει..


Για το λόγο που επέλεξε τον Εθνικό: Όταν έμεινα ελεύθερος η πρώτη κίνηση από τους ανθρώπους της ομάδας  να με προσεγγίσουν ήταν πολύ σημαντική ,όπως και το όλο κλίμα μου έδειξε ότι η φανέλα δεν είναι απλά βαριά αλλά γενικά υπάρχει ένας πολύ καλός προγραμματισμός..


Για τον συναγωνισμό με τους υπόλοιπους τερματοφύλακες: Υγεία να έχουμε και ο καλύτερος να βοηθάει την ομάδα


Για το μήνυμα στον κόσμο: Θέλουμε τον κόσμο να είναι κοντά μας και δεν θα δυσαρεστηθούν ποτέ.



Παναγιώτης Μακρής

Για το πως κυλάει η  προετοιμασία: Υπάρχει μεγάλη κούραση  από τις προπονήσεις ωστόσο δουλεύουμε πολύ σκληρά  με στόχο την άνοδο…

Για τους λόγους που ήρθε στην ομάδα: Η ομάδα είναι ιστορική ,υπάρχει οργάνωση και τα πάντα λειτουργούν στην εντέλεια.. Οι στόχοι οι δικοί μου συνάδουν  με αυτούς της ομάδας…Ανοδος..


Για το πώς  κρίνει τον εαυτό του: Θεωρώ ότι χρειάζομαι κάποια χρόνια εμπειρίας.. Πιστεύω όμως ότι με πολύ δουλειά θα τα καταφέρουμε για να πετύχουμε την άνοδο..


Το μήνυμα στον κόσμο: Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας και να είναι σίγουροι ότι θα τους το ανταποδώσουμε…

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment