Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Φέτσης:"Εύκολη απόφαση να έρθω στον Εθνικό"(Video)

Tις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Εθνικού έκανε ο Φώντας Φέτσης..Ο 23χρονος μέσος  μίλησε στο επίσημο κανάλι της ομάδας για τον λόγο που ήρθε στον Εθνικό ,την προετοιμασία ,αλλά και το μήνυμα που έστειλε στον κόσμο..

Aναλυτικά ο Φέτσης μίλησε για:

Φέτσης: «Εύκολη απόφαση ο Εθνικός»

Πρώτα συναισθήματα: Είναι όλα πολύ ευχάριστα, είμαστε μια μεγάλη παρέα υπάρχει μικρός μέσος όρος ηλικίας, τα περισσότερα παιδιά γνωρίζονται από πέρσι και εγώ εντάχθηκα γρήγορα, περνάμε μια χαρά.
Για το καλό κλίμα που ακούγεται στην προετοιμασία: Σίγουρα είναι χαρακτηριστικό της ομάδας το κλίμα δεν υπάρχουν εντάσεις και δίνουν το 100%. Το προπονητικό τιμ είναι ευδιάθετο και όλο αυτό βγαίνει στο γήπεδο.
Είναι καταστάσεις Γ’ Εθνικής αυτές που βιώνει στον Εθνικό; Όχι, θεωρώ ότι είναι μια ομάδα πολύ οργανωμένη, έχει στόχους, έχει πολύ καλή διοίκηση και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά.
Πως βλέπει το ποδόσφαιρο τον πιο κάτω κατηγοριών: Είναι πιο ανοργάνωτα τα πράγματα, έχει γίνει πλέον και η Γ’ Εθνική Ερασιτεχνική, σίγουρα υπάρχουν καλοί παίχτες. Το πρόβλημα είναι στα γήπεδα και σε κάποια σωματεία τα οποία δεν είναι τόσο οργανωμένα αλλά όπως βλέπουμε υπάρχει μια ύφεση γενικότερα σε ολες τις δουλειές στη χώρα μας.

Για την προετοιμασία: Σίγουρα η ομάδα πρέπει να δουλέψει πάρα πολύ στο κομμάτι της προετοιμασίας. Εμείς δουλέψαμε πάρα πολύ σκληρά, κάναμε δυνατές προπονήσεις και ελπίζω αυτό να μας βγει μέσα στη χρονιά.
Πως αποφάσισε να έρθει στην ομάδα: Αυτό ήταν εύκολη απόφαση για μένα γιατί είχα μια κακή χρονιά πέρσι, την οποία έκανα μια λάθος επιλογή. Γνωρίζω τον κόουτς και τον βοηθό του, έχω καλούς φίλους στην ομάδα, είναι μια πολύ οργανωμένη ομάδα, φερέγγυα και αυτά είναι δύο πολύ σημαντικά πράγματα που με κέρδισαν, παρέα και ότι το σωματείο είναι οργανωμένο.
Η παρουσία του στο Εθνικό: Θεωρώ πρώτος στόχος δικός μου και πιστεύω  και τον παιδιών είναι να με βοηθήσουν και να τους βοηθήσω η ομάδα να πάει εκεί που της αξίζει και πιστεύω ότι αυτό θα γίνει.
Ο ίδιος πως θα περίγραφε τον εαυτό του: Τίποτα! (Γέλια). Ενθουσιώδη, εγωιστή αυτά για αρχή…
Μήνυμα στο κόσμο: Θέλω να δικαιώσω τους ανθρώπους που με επέλεξαν και να δώσω χαρά στο κόσμο με νίκες και επίτευξη των στόχων της ομάδας που είναι η άνοδος.

Για το ξεκίνημα στις ακαδημίες του Ρότσα μαζί με Σάμιο και Σαμιώτη: Ισχύει. Ήμασταν εκεί. Μεγάλο σχολείο, στις ακαδημίες του Ρότσα μάθαμε ποδόσφαιρο και θέλω να τον ευχαριστήσω γι’ αυτό.
Δείτε το βίντεο πατώντας εδώ

About Ethnikos Piraeus

    Blogger Comment
    Facebook Comment