Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Τα αποτελέσματα των ακαδημιών

4 νίκες ,3 ισοπαλίες και μία ήττα ήταν ο απολογισμός των ακαδημιών μας  στα Πρωταθλήματα στα οποία λαμβάνουν μέρος  και βεβαίως πρωταγωνιστούν δείχνοντας ότι  το μέλλον ανήκει σε αυτά τα παιδιά.






ΘΟΥΚΥΔΙΔΕΙΟ ΠΑΙΔΙΚΟ
 ΕΘΝΙΚΟΣ – ΑΟΤ ΑΛΙΜΟΥ 5-1
Εύκολη νίκη της ομάδας μας, επί της πιο αδύναμης ομάδας του ομίλου που δεν είναι ανταγωνιστική για αυτό το επίπεδο.  3 γκολ του Ζούπα, ένα του Κοτζαμάνη και 1 του Ντερ Κρικοριάν είχαν διαμορφώσει ένα 5-0 μέσα σε μισή ώρα. Πολλές αλλαγές στη συνέχεια και φυσιολογική μείωση του ρυθμού, σε ένα χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον 2ο ημίχρονο.
Με την νίκη αυτή η ομάδα συνεχίζει να υπολείπεται 3 βαθμών και να κυνηγάει τον Ατρόμητο Αθηνών και την πρώτη θέση, 3 αγωνιστικές πριν από το μεταξύ τους ντέρμπι.
Εθνικός: Ντόσκορης, Κανελλόπουλος, Καραφυλάκης, Φραγκάκης, Ηλιόπουλος, Σιγαλάκος, Ντερ Κρικοριάν, Πίσσας, Ζούπα, Κοτζαμάνης, Παλούκης –Νταλακογιώργος, Χαιρέτας,  Μάχας, Παπαγεωργίου, Στουραΐτης.
Προπονητής: Θωμάς Μακρής
ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΣΠ
ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ 1-1 (6η αγωνιστική)
Παρότι πραγματοποίησε μια από τις χειρότερες εμφανίσεις της, η ομάδα μας παρέμεινε αήττητη και μέσα στην έδρα του βασικού αντιπάλου της στην διεκδίκηση του τίτλου. Ισορροπημένο ήταν το πρώτο μισό του ημιχρόνου. Μετά την επίτευξη του τέρματος των γηπεδούχων μετά από εκτέλεση κόρνερ, η ομάδα μας δεν μπόρεσε να βρει ρυθμό και σε αυτό δεν βοήθησαν και οι αλλαγές σε θέσεις και πρόσωπα που δοκίμασε ο κόουτς. 2 δοκάρια και μερικές ευκαιρίες για τον Ίκαρο και σωτήριες επεμβάσεις του τερματοφύλακα μας, μας κράτησαν στο παιχνίδι. Και η ατομική ποιότητα των παικτών μας επιβραβεύτηκε, με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ του Ηλιόπουλου από 35 μέτρα που έφερε το ματς στα ίσια.
Εθνικός: Ντόσκορης, Κανελλόπουλος, Παπαγεωργίου, Φραγκάκης, Ηλιόπουλος, Σιγαλάκος, Βατίστας,  Πίσσας, Ζούπα, Κοτζαμάνης, Δημητρόπουλος -Παλούκης, Μάχας, Στουραΐτης, Δαφνάκης, Γεωργίου, Βρεττάκος, Παράσχης.
Προπονητής: Θωμάς Μακρής
ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ (4η αγωνιστική)
ΕΘΝΙΚΟΣ – Ν. ΙΚΟΝΙΟ 2-1
Την τρίτη νίκη του σε 4 παιχνίδια (έχει και 1 ισοπαλία) πέτυχε το προπαιδικό μας νικώντας δίκαια με 2 γκολ του Καγιάση το Νέο Ικόνιο. Εκτός από τα γκολ είχαμε αρκετές ευκαιρίες και 2 δοκάρια για τον Εθνικό.
Εθνικός: Παναγιωτόπουλος,, Τσιτσίρης, Στάφα, Έξαρχος, Κονόμι, Αγραβαράς, Ντόσκορης, Καγιάσης, Κουνέλης
Προπονητής: Μιχάλης Σακέλλης

ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ KIFISOS – ΕΘΝΙΚΟΣ 3-2
Πολύ καλά ξεκίνησαν οι μικροί του Μ. Σακέλλη και παίζοντας ωραία, προηγήθηκαν 2-0 στο 1ο ημίχρονο με γκολ των Βρεττάκου και Αγραβαρά. Οι πολλές αλλαγές σε θέσεις και πρόσωπα και οι πειραματισμοί του κόουτς στο 2οημίχρονο, έβγαλαν εκτός ρυθμού την ομάδα, με αποτέλεσμα οι αντίπαλοι όχι μόνο να ισοφαρίσουν αλλά και να κλέψουν το παιχνίδι στο τέλος.
Εθνικός: Παναγιωτόπουλος, Μαυρίδης, Τσιτσίρης,  Λαζαρίδης Ι, Βρεττάκος, Αυλωνίτης, Βατίστας, Σκορδίλης, Σιγάλας, Λαζαρίδης ΙΙ, Αγραβαράς, Καγιάσης, Στάφα.
Προπονητής: Μιχάλης Σακέλλης

JUNIOR KIFISOS F.C. – Εθνικός 3-3
Στο τελευταίο φιλικό πριν την έναρξη του τουρνουά ο προπονητής δοκίμασε για μια ακόμα φορά διάφορα σχήματα, σε ένα παιχνίδι που στόχο είχε το μοντάρισμα της ομάδας. Αποτέλεσμα ήταν στο 1ο ημίχρονο να βρεθούμε πίσω με 3 γκολ. Στο 2ο μέρος η ομάδα, με πιο ορθολογικό σχήμα, έδειξε τις πραγματικές της ικανότητες και ισοφάρισε σε 3-3 με γκολ των Τούντα, Γεωργούδη και Στυλιανούδη.
Εθνικός: Χαρμάνης, Αγρανιώτης, Σκουλαρίκης, Γεωργούδης, Στυλιανούδης, Τούντας, Ορφανίδης, Παπαδάκης Αντ., Ψαρράς, Γκλάβα, Γεωργακάκης, Παπαδάκης Στάθης, Ζαχαρόπουλος.
Προπονητής: Αντώνης Γρηγοριάδης

PROJUNIOR ΕΘΝΙΚΟΣ – ΜΕΛΑΣ 14-4
Σε ένα παιχνίδι στο οποίο δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης ο Εθνικός κέρδισε πολύ εύκολα τον ΜΕΛΑ με το ευρύ 14-4, μιας και η αντίπαλη ομάδα είχε παιδιά μικρότερης ηλικίας από αυτά που μετέχουν στο τουρνουά. Έτσι ο προπονητής Αντώνης Γρηγοριάδης παρέταξε την ομάδα με διαφορετικά σχήματα από ότι συνήθως και έτσι έβγαλε συμπεράσματα για το μέλλον. 
5 γκόλ πέτυχε ο Αποστολίδης, 3 ο Γεωργακάκης, απο2 οι Φαναρτζής και Αναγνώστου και από 1 οι Βογιατζόγλου και Μυστακίδης
Εθνικός: Λαϊάκης, Κατηφές, Φαναρτζής, Παναγιωτάκης, Βογιατζόγλου, Τσιντάβης, Αυλωνίτης, Αποστολίδης, Γεωργακάκης,  Αναγνώστου, Μυστακίδης,
Προπονητής: Αντώνης Γρηγοριάδης

PROJUNIOR ΕΘΝΙΚΟΣ – ΚΡΟΝΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ 4-2
Μεγάλη νίκη για τους μικρούς του Αντώνη Γρηγοριάδη, μετά από ένα θαυμάσιο παιχνίδι σε ένα  ντέρμπυ με δυνατές συγκινήσεις και όχι σίγουρα για καρδιακούς, με αντίπαλο την ομάδα του Κρόνου Αιγάλεω. Οι Αιγαλαιώτες (που μας ακολουθούν στην βαθμολογία) μπήκαν ψυχωμένα για να πάρουν το παιχνίδι. Όμως η ομάδα μας απέδειξε ποιος είναι ο αρχηγός στον όμιλο και δεν άφησε περιθώρια στους αντιπάλους. Το 1-0 έγινε από ωραίο σουτ του Αυλωνίτη στο 1ο ημίχρονο, αλλά ο Κρόνος ισοφάρισε γρήγορα. Το 2-1 για την ομάδα μας έγινε από προβολή του Φαναρτζή μετά από κόρνερ του Τσινταβή. Ο Κρόνος ισοφάρισε πάλι. Στο 2ο ημίχρονο παίζοντας πιο ώριμα και πιο σοβαρά και με πολύ πάθος, προηγηθήκαμε με πέναλτι που εκτέλεσε ο Αυλωνίτης, ενώ το τελικό 4-2  έκανε ο Μυστακίδης με σουτ. Η ομάδα μας παραμένει πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα μετά από 5 αγώνες στο τουρνουά ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ 
Εθνικός:: Ασημάκης, Φαναρτζής, Παναγιωτάκης, Βογιατζόγλου, Τσιντάβης, Αναγνώστου, Μυστακίδης, Αυλωνίτης, Κατηφές.
Προπονητής: Αντώνης Γρηγοριάδης


About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment