Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Σε κλίμα συσπείρωσης οι εκλογές των παλαιμάχων

Μέσα σε κλίμα σύμπνοιας και ...απόλυτα  "κυανόλευκης" θέλησης προκειμένου οι παλαίμαχοι του Εθνικού να σταθούν αρωγοί στην προσπάθεια του συλλόγου να επιστρέψει εκεί που αξίζει πραγματοποιήθηκαν στα γραφεία του Ερασιτέχνη οι αρχαιρεσίες  για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ των ανθρώπων που έγραψαν με χρυσά γράμματα την ιστορία του συλλόγου.


Παρόντος του Β αντιπροέδρου κ.Δημήτρη Κολοβού  που αποτελεί μαζί με τον Πρόεδρο Αλέξη Αγγελόπουλο το δίδυμο που έκανε τεράστιο αγώνα για να ολοκληρωθεί ατό το εγχείρημα και αφού ακούστηκαν πολλές απόψεις με κύρια συνισταμένη το καλό του συλλόγου και τις κινήσεις που θα γίνουν από πλευράς των παλαιμάχων ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε μετά απο περίπου μιάμιση η ώρα η διαδικασία και πλέον  το νέο ΔΣ ,αποτελείται από τους κ.κ Αντωνάκο και Σιώκο επίτιμα μέλη και στο ρόλο Προέδρου και Αντιπροέδρου αντίστοιχα.   Από κει και πέρα μέλη θα είναι οι Αρμόδωρος ,Γεωργάρας ,Χαραλαμπόπουλος,Δημόπουλος Τόλης και Βαγγέλης Βατίστας με προπονητή  τον κ. Ζερβουδάκη.. Το νέο Δ.Σ θα συνεδριάσει τις επόμενες ημέρες για την διανομή και των υπόλοιπων ρόλων στη νέα διοίκηση, ενώ από την διοίκηση του ποδοσφαιρκού τμήματος αρμόδιοι είναι οι αντιπρόεδροι κ.κ Κολοβός και Κωτσόπουλος
 Οι δράσεις του νέου ΔΣ θα ανακοινωθούν επίσης τις επόμενες ημέρες .Το ξεκίνημα λοιπόν έγινε και οι παλαίμαχοι του Εθνικού είναι εδώ  για να βοηθήσουν όσο και όπως μπορούν για το καλό της ομάδας..

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment