Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε...

Το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς δεν έφερε το τρίποντο αλλά την ισοπαλία στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Χαραυγιακό που παράλληα έφερε την ομάδα της Ηλιούπολης στην δεύτερη θέση και την  ομάδα μας στην 3η.. Οι "κυανόλευκοι" -ειδικά στο πρώτο μέρος- ήταν καλύτεροι έχασαν  μία σπουδαία ευκαιρία ,ενώ στην επανάληψη οι γηπεδούχοι θέλησαν  να κρατήσουν το 0-0 και το πέτυχαν..






200 περίπου οι φίλοι του Εθνικού  .Η 11αδα της ομάδας μας αποτελείται απο τους εξής: .Κάτω απο τα δοκάρια θα είναι ο Χατζημαρινάκης...Απο δεξιά προς τα αριστερά οι Τσαραούσης,Παπαιωάννου,Κάνδιας,Ξενιτόπουλος.Δύο αμυντικά χαφ ,οι Χαλιμούρδας ,Γιουβανέλλης και μπροστά τους ο Ηλιόπουλος. Δεξί χαφ ο Γκορόγιας,αριστερά ο Λύγκος και ο Παυλόπουλος μοναδικός προωθημένος...... Στο πρώτο δεκάλεπτο, ο Εθνικός ξεκίνησε πιο δυνατά  πιέζοντας ψηλά και δημιούργησε δύο μικροευκαιρίες.
O Eθνικός εξακολουθεί να είναι καλύτερος  και στο 18 ο Γκορόγιας έχασε μεγάλη ευκαιρία απο κάθετη πάσα του Ηλιόπουλου με τη μπάλα να περνάει ξυστά απο το δοκάρι.Στο 39 πρώτη φάση για τον Χαραυγιακό με πλασέ στο οποίο  η μπάλα έφυγε άουτ..
Σάμιος και Σταφσουλάι πήραν τις θέσεις Γκορόγια και Ηλιόπουλου,κάτι που σημαίνει ότι ο Εθνικός θα είναι πιο  επιθετικός..Εχει κατοχή μπάλας ο Εθνικός, ανούσια όμως η υπεροχή του.Oσο φτάνουμε πρός το τέλος του αγώνα οι "κυανόλευκοι" προσπαθούν να βγούν ψηλά για να κάνουν φάσεις με δύο μικροευκαιρίες  που δεν ανησύχησαν τον αντίπαλο κίπερ, ωστόσο ο Χαραυγιακός περίμενε για να βγει σε αντειπθέσεις για να κάνει τη ζημιά.....Oι παίκτες του Χαραυγιακού έκαναν καθυστερήσεις,πέφτοντας κάτω  ,κέρδιζαν χρόνο και τελικά πήραν το 0-0 τερματίζοντας στη δεύτερη θέση και  ο Εθνικός στην 3η ...

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment