Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Nίκη για πολλούς λόγους



To παιχνίδι με τον Χαραυγιακό  ολοκληρώνει  μία  εξαιρετικά δύσκολη χρονιά που  ανακήρυξε την ομάδα μας Πρωταθλήτρια στον όμιλο της ,αλλά αι βουλαί των αρμοδίων έβαλαν τέσσερις ιστορικές ομάδες να «σφαχτούν» μεταξύ τους..



 Καταρχήν στο εν λόγω ματς δεν υπάρχει καμία αδιαφορία παρά το γεγονός ότι βαθμολογικά κρίθηκαν τα πάντα με τη Δόξα Βύρωνα να κατακτά  την πρώτη θέση και να πανηγυρίζει  την άνοδο στην Γ Κατηγορία.
  Ο Εθνικός κάθε ματς οφείλει να παίζει για τη νίκη και η δεύτερη θέση είναι ένας στόχος που πρέπει να επιτευχθεί.. Άλλωστε στο ματς με τη Δόξα Βύρωνα  πολλοί μπορεί να περίμεναν απογοήτευση ,αλλά τελικά το 4-0 έδειξε ότι το τεχνικό τιμ και οι παίκτες δεν τα παράτησαν .
  Και αυτό  δεν πρόκειται να γίνει ούτε τώρα. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με τον Χατζηαλέξη να μην έχει άλλο πρόβλημα πλην του τραυματία Σάμιου  και στο τελευταίο ματς της χρονιάς ,όλοι θέλουν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και να πάρουν ,αν θέλετε, και μία αγωνιστική  «εκδίκηση» πάντα μέσα στα αθλητικά όρια και πλαίσια  για την ήττα στο πρώτο ματς το οποίο κατά ένα μεγάλο βαθμό στέρησε από τον Εθνικό την ευκαιρία μέχρι το τέλος να είναι στο κόλπο.  

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment