Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Λίγα λόγια απο τον κόουτς

To ματς με τον Χαραυγιακό έχει τελειώσει..Οι τυπικά γηπεδούχοι  και συγκεκριμένα κάποιοι ποδοσφαιριστές του συλλόγου  κάνουν διάφορες κινήσεις με τα χέρια δείχνοντας στον κόσμο του  Εθνικού ,θέλοντας να τον πικάρουν,το νούμερο τρία που ήταν τα γκολ που πέτυχε η ομάδα τους  στο ματς του πρώτου γύρου..Την ίδια ώρα παίκτες και τεχνική ηγεσία του Εθνικού κοιτούν το άπειρο ψάχνοντας μέσα τους να βρούν τι στο καλό έφταιξε και η ομάδα δεν τα κατάφερε να κλείσει με νίκη τη χρονιά..
 Οι ευκαιρίες και πάλι ήρθαν αλλά αυτή τη φορά ούτε ο Γκορόγιας,ούτε ο Παυλόπουλος μπόρεσαν να στείλουν την μπάλα στο πλεκτό και μαζί την ομάδα τους στην δεύτερη θέση που θα σήμαινε νίκη γοήτρου και ίσως το δικαίωμα για ένα καλύτερο αύριο..
 Είναι σίγουρο ότι το μυαλό πολλών θα πήγε σε αυτό το καταραμένο ματς στο Βύρωνα . Εκεί που η ομάδα μπορούσε να κερδίσει και να κοίταγε το μέλλον  διαφορετικά... Ηρθε και το μισάωρο του τρόμου στο ματς με τον Χαραυγιακό και τέλος.. "Προσπαθήσαμε μέσα στο γήπεδο ,μας ήρθαν οι φάσεις αλλά δεν τα καταφέραμε..Θέλαμε τη νίκη για να την αφιερώσουμε στον Πρόεδρο  που ήταν κοντά μας από την πρώτη μέρα και μας στήριξε απίστευτα. Ολοι όσοι έπαιξαν ,πάλεψαν αλλά το γκολ δεν ήρθε. Σε ένα ακόμα παιχνίδι δείξαμε ότι ήμασταν καλύτεροι αλλά δυστυχώς αυτό  δεν  επισφραγίστηκε με τρίποντο.. .Η χρονιά τελείωσε και τις επόμενες ημέρες θα δούμε τι θα συμβεί", ήταν τα λόγια του κόουτς Χατζηαλέξη που δεν  έκρυβε την  στεναχώρια του για το γεγονός ότι η ομάδα τερμάτισε τρίτη.. 

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment