Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Σηκώστε το...

Απαράμιλλη καρδιά και σθένος επέδειξε το παιδικό τμήμα του Εθνικού, που έπειτα από ένα συγκλονιστικό αγώνα που κρίθηκε στα πέναλτι κατάφερε να νικήσει τον Ατρόμητο Πειραιά και στον τελικό της Κυριακής θα αντιμετωπίσει  τον ΑΟ Περιστερίου.


Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι με όλα τα σχετικά στοιχεία και την ομάδα μας λίγο καλλίτερη. Φαινόταν να πηγαίνει στο 0-0 αλλά λίγο πριν το τέλος, σε μια άτυχη για εμάς φάση, ο αντίπαλος σκόραρε και ο τερματοφύλακας μας τραυματίστηκε και αποχώρησε. 
Με τεράστια ψυχικά αποθέματα και παίζοντας με αναγκαστικό τερματοφύλακα τον μέσο Ηλιόπουλο, η ομάδα πέρασε μπροστά, ρίσκαρε, πίεσε τον αντίπαλο και δικαιώθηκε ισοφαρίζοντας στα τελευταία λεπτά με τον Σιγαλάκο μετά από προσπάθεια του Τσιπά. Στην παράταση δεν άλλαξε τίποτα και στα πέναλτι ο «υπηρεσιακός» τερματοφύλακας μας απέκρουσε 3!!!, σκόραρε και σε αυτό που εκτέλεσε, και μαζί με όλους τους παίκτες μας που είχαν την ψυχολογία νικητή, έφεραν το τελικό  3-4 (4-5 συνολικό σκόρ) 
Μια αισιόδοξη νότα και από το παιδικό μας σε δύσκολες εποχές (κυρίως όσο αφορά την ψυχική δύναμη που χρειαζόμαστε), που απεικονίζεται πολύ χαρακτηριστικά στις εκδηλώσεις συναισθημάτων στην φωτογραφία.

 

 Εθνικός : Ροδίτης, Φραγκάκης, Σιγαλάκος, Αδαμόπουλος, Μπαλοδήμας, Πίσσας, Ηλιόπουλος,  Κατσάρας, Φωτιάδης, Σαμαράς, Τσιπάς,  Δήμας, Δημητρόπουλος, Αλιάσι, Ψαρός.
Προπονητής: Δημήτρης Δίελας 

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment