Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Εθνικές ....σκέψεις

Πέρασε σχεδόν ένα 24ωρο  απο το τελευταίο ματς της ομάδας στην Ηλιούπολη  και είναι ακόμα πολύ δύσκολο να καταλάβει κανείς τι συνέβη  και τελικά ήρθε η 3η θέση.

  Η απογοήτευση σαφέστατα και είναι τεράστια σε όλη την  οικογένεια του συλλόγου που ξεκίνησε απο το τίποτα και έφτασε μέχρι τη διεκδίκηση της ανόδου  και μάλιστα αυτό είναι κάτι που έγινε γνωστό στα μέσα της περιόδου.
. Πολλοί είπαν ότι ο Εθνικός έδωσε ψεύτικες εντυπώσεις στον κόσμο παίζοντας με κατώτερες ομάδες αλλά για σταθείτε ρε μάγκες..Με μηδέν προετοιμασία ,παίκτες που δεν  γνωριζόντουσαν μεταξύ τους  καλά καλά είναι εύκολο να τερματίσεις πρώτος σπάζοντας όλα τα ρεκόρ; Μπορείς να κερδίσεις ομάδες όπως ο Ιωνικός πχ στο Κύπελλο  ή η ΑΕ Περάματος;
 Για να μην θυμηθούμε τις κόντρα διαιτησίες  με αποκορύφωμα  τον τελικό όπου ο αμίμητος Τάντσινας έκανε τα πάντα για να κόψει την ομάδα του  Εθνικού  με οφσάιντ ή ο τεράστιος Κορδολαίμης  αρνείτο να δώσει φάουλ στις κινήσεις κατς των παικτών του Μοσχάτου ..
  Επίσης θα πρέπει να θυμηθούμε τον πόλεμο που δέχτηκε αλύπητα η διοίκηση που βλέποντας ότι η ομάδα είχε βρεί ένα ρυθμό και πήγαινε καλά έβγαιναν προς τα έξω  διάφορες ιστορίες για αγρίους και για φαντάσματα του παρελθόντος..Οταν βέβαια έπρεπε να καταθέσουν μία πρόταση υπήρξε  η σιωπή των ...αμνών.
   Ισως και αυτός είναι ένας λόγος που ο κόσμος από ένα σημείο και πέρα επηρεάστηκε ,αλλά και εδώ υπάρχει ένα θέμα. Οταν αγαπάς και υποστηρίζεις μία ομάδα και βλέπεις ότι υπάρχει κάποιος που σου παρέχει μία ελπίδα για να δείς την ομάδα σου εκεί που της αξίζει και επιθυμείς εσύ σφόδρα, πρέπει να είσαι εκεί .Να  πολεμήσεις και να δώσεις τα πάντα...Καλή ώρα όπως στον τελικό με το Μοσχάτο όπου κανείς δεν πίστευε ότι θα μπορούσε μέσα στο Καραισκάκη να μαζευτεί  3.500 κόσμος και όμως αυτό έγινε...
   Για την αυτοκτονία σε Βύρωνα και στο ματς με τον  Χαραυγιακό τα έχουμε ξαναπεί..Εκ του αποτελέσματος γίνεται κριτική όπως πάντα και στον προπονητή.. Εδώ βρέθηκαν οπαδοί της Ρεάλ να κράξουν τον... Μουρίνιο για τις επιλογές του, οπότε όποιος γνωρίζει ποδόσφαιρο και όντας έξω απο το χορό μπορεί να λεει ότι κακώς δεν έπαιζε αυτός ο παίκτης και έπαιζε ο άλλος και ου το καθεξής. Είπαμε όμως..Οι απόψεις είναι σαν την.....Κ...........α. Καθένας έχει και απο μία ....
 Αίφνης ξεχάστηκε  το οικογενειακό κλίμα που υπήρξε στην ομάδα, το καλό ποδόσφαιρο που έπαιξε κατά καιρούς ,αλλά και το γεγονός ότι στα δύσκολα εκτός απο τον Αγγελόπουλο, ο Χατζηαλέξης δεν κρύφτηκε.Ηταν εκεί μέχρι το τέλος για να παλέψει όπως και όλοι οι παίκτες που απο αυτόν που έπαιξε λίγο έως αυτόν με τις περισσότερες συμμετοχές  έδωσαν και την ψυχή τους..Δυστυχώς όμως η μπάλα είναι ...πόρνη όπως είπε και ο Οσιμ και στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος..Και μας αρέσει δεν μας αρέσει , ο Εθνικός στα περισσότερα ματς έδειξε ότι ήταν καλύτερος..
 Ο Εθνικός ,αρέσει δεν αρέσει σε κάποιους θα συνεχίσει να υπάρχει και θα παλεύει.. Οι επόμενες ημέρες είναι σημαντικές για την  αυτοκριτική του καθενός και για την  εξαγωγή συμπερασμάτων.

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment