Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Μάχη μέχρις εσχάτων

Mένουν σχεδόν 10 ημέρες για την  έναρξη των πλει οφ ανόδου και  στον Εθνικό το πνεύμα του Πάσχα  δεν υπάρχει σε καμία περίπτωση. Και πως να γίνει αυτό όταν η ομάδα πέρασε απο το καλοκαίρι ένα γολγοθά  μέχρι και την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και τώρα κόντρα σε άλλες τρεις Πρωταθλήτριες ,δύο απο Αθήνα και την άλλη του Πειραιά θα πρέπει να παλέψει για την άνοδο στη νέα Γ Εθνική διεκδικόντας το μοναδικό εισιτήριο.

 Η ομάδα έχει δώσει μέχρι  τώρα τρία φιλικά και βέβαια έκανε μία μίνι προετοιμασία υπο τις οδηγίες των Μαργαρίτη Χατζηαλέξη και Θωμά Μακρή , με το χρονικό περιθώριο ετοιμότητα να έχει μπεί λίγο πρίν την έναρξη  των πλει οφ. Και βέβαια το τεχνικό δίδυμο δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω.
 Σε όλα αυτά  τα φιλικά που έπαιξε η ομάδα, ο Χατζηαλέξης ζητάει τρία απλά πράγματα... Πίεση ψηλά, ηρεμία και καθαρό μυαλό στο παιχνίδι και πολύ κίνηση απο τους παίκτες του.
 Μισεί και αυτό ήταν ιδίωμα του ως ποδοσφαιριστής να κρατάει κάποιος τη μπάλα περισσότερο απο όσο πρέπει και αυτό θέλει να κάνουν και οι παίκτες του.
 Με τη μία η μπάλα και ο καθένας να κάνει αυτό που πρέπει  χωρίς να θέλει να κάνει το κάτι παραπάνω.
  Η δουλειά που γίνεται είναι σκληρή ,το κεφάλι είναι χαμηλά ,τα πολλά λόγια αποφεύγονται και οι παίκτες ξέρουν ότι για αυτούς είναι μία πολύ μεγάλη ευκαιρία να γραφτούν στην ιστορία της ομάδας,όντας αυτοί που θα έχουν ξεκινήσει και ίσως, αν  όλα πάνε καλά να ολολκληρώσουν σε βάθος χρόνου, την επιστροφή της ομάδας εκεί που της αξίζει..
 Μέχρι τότε όμως υπάρχουν 6 ματσάκια όλα ντέρμπι, όπου άπαντες πρέπει να μασάνε σίδερα..Είτε παίξουν για ένα λεπτό ,είτε για 90 ,είτε καθόλου..ΟΛΟΙ παίζουν και ΟΛΟΙ μπορούν και έχουν την δυνατότητα να γράψουν ιστορία...

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment