Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

"Ετοιμοι στο πρώτο ματς"(Video)



 Η προετοιμασία του Εθνικού  συνεχίζεται σε αμείωτους ρυθμούς  και η αντίστροφη μέτρηση για τα πλει οφ ανόδου έχει ήδη ξεκινήσει.  Σχεδόν 10 ημέρες πρίν το πρώτο ματς με το Μοσχάτο, ο προπονητής της ομάδας μας Μαργαρίτης Χατζηαλέξης και ο γυμναστής Θωμάς Μακρής κάνουν ένα μικρό απολογισμό της μίνι  προετοιμασίας μας μιλώντας στο Εθνικός Tv και την εκπομπή Εθνικός Inside..

Aναλυτικά οι δηλώσεις τους:



Μαργαρίτης Χατζηαλέξης: Νομίζω ότι οι ποδοσφαιριστές αυτή τη στιγμή είναι 100% έτοιμοι.. Υπάρχουν  δύο –τρεις μικροτραυματισμοί αλλά θεωρώ ότι θα είναι όλοι καλά  μέχρι το πρώτο ματς και θα δώσουν το παρών. Η ομάδα έχει δουλέψει πολύ καλά και είμαι πολύ ευχαριστημένος  από όλους  και ειδικά από το τελευταίο ματς  με την Κ 20 του Ατρομήτου και ειδικά από τους νέους  που έδειξαν τεράστια διάθεση..
Αισιόδοξος είμαι πάντα αλλά όταν έχεις τέτοιους ποδοσφαιριστές που είναι τα εργαλεία σου, αλλά και με τη δουλειά που έχει γίνει και από το γυμναστή πιστεύω ότι θα πάμε καλά..

Το παιχνίδι με τον Ατρόμητο ήταν ένα πολύ καλό τεστ κόντρα σε μία ομάδα η οποία είχε πολλά τρεξίματα ,πολύ καλή τακτική που μας προβλημάτισε και αυτό είναι κάτι πάρα πολύ καλό…





Θωμάς Μακρής: Είχαμε προγραμματίσει  εδώ και δύο τρεις εβδομάδες αυτή την μίνι προετοιμασία ..Το πλάνο πήγε καλά ,εκτός από κάποιους μικρότραυματισμούς  και μετά τις διακοπές του Πάσχα η ομάδα θα είναι απόλυτα έτοιμη για το πρώτο ματς...  Έχουμε ρίξει τους ρυθμούς μετά τα σερί ματς και  τις έντονες προπονήσεις από τη μίνι προετοιμασία.. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και τα παιδιά έχουν ανταποκριθεί τόσο στα «τρεξίματα» όσο και τακτικά όπως  λέει και ο κόουτς..
Μας τη χάλασαν δύο τραυματισμοί ,αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο και όταν δουλεύεις και θες να βγείς πρώτος, τι στιγμή που κάποιοι κάνουν διακοπές ,ενώ και τα δικά μας παιδιά και αυτά που ήρθαν  το Δεκέμβριο  δεν έχουν κάνει προετοιμασία ,δεν μπορούμε παρά να είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι  από τη μέχρι τώρα παρουσία τους.

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment