Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Πρώτοι -αήττητοι και έτοιμοι για μπαράζ

Πρωτάθλημα πρώτη και αήττητη πήρε η ομάδα μας που στο τελευταίο ματς στη Σαλαμίνα κόντρα στην ΑΕ έμεινε στο 0-0...

Ο ΜαργαρίτηςΧατζηαλέξης  δεν θα έχει στην διάθεση του Γιάννη Αθανασόπουλο και Χρήστο Ξενιτόπουλο, οι οποίοι  είναι τραυματίες, ενώ όλοι οι υπόλοιποι είναι στη διάθεση του τεχνικού τιμ.


Δείτε πατώντας εδώ την εκπομπή Preview του αγώνα μέσω του Εθνικός Tv.



H ομάδα μας θα παραταχθεί με τους εξής 11:  Κάτω από τα δοκάρια ο Ανδριόλας, από δεξιά προς αριστερά οι Γκορόγιας, ,Μπένα, Κάνδιας, Τσαραούσης. Αμυντικά χαφ, οι Χαλιμούρδας Γιουβανέλης και μπροστά τους ο Σάμιος.. Δεξιά ο Σταφσουλάι και αριστερά ο Γαλάνης  ,ενώ μοναδικός προωθημένος ήταν ο Λύγκος.
  Το παιχνίδι ξεκίνησε με  τις δύο ομάδες να παίζουν υποτονικά..Τελευταία αγωνιστική  και η χαλαρότητα είναι μεγάλη .Ο Εθνικός είναι  ελαφρά καλύτερος και έχει χάσει ευκαιρίες με Γαλάνη -Σταφσουλάι, αλλά με ένα κακό αγωνιστικό χώρο είναι δύσκολο να παίξουν καλά .Oι γηπεδούχοι πιέζουν ψηλά, δεν αφήνουν .χώρους ανοικτούς ,με τον Εθνικό να προσπαθεί να παίξει με τη μπάλα χαμηλά αλλά να είναι δύσκολο..
Η επανάληψη ξεκίνησε με τον Εθνικό να είναι καλύτερος  και να μπαίνει αποφασισμένος για να κερδίσει. Ωστόσο ο Σάμιος δεν μπόρεσε να σκοράρει απο κοντά ενώ ένα λεπτό νωρίτερα οι γηπεδούχοι είχαν απωλέσει μεγάλη ευκαιρία με Ανδριόλα να κερδίζει στο τετ  α τετ.
Ακόμα μία ευκαιρία με Σάμιο στο 65 με σουτ που έφυγε άουτ ...Στο 63, ο  Μιχαήλ πήρε τη θέση του Γαλάνη.
75' Γκολ του Μπάκα ακυρώθηκε ως οφσάιντ.
80'\ Διπλή αλλαγή για τον Εθνικό. Οι Ηλιόπουλος και Παυλόπουλος στις θέσεις των Σταφσουλάι και Σάμιου.
90' Απίστευτη ευκαιρία για τον Εθνικό με το πλασέ του Λύγκου να απομακρύνεται από τον πορτιέρο της ΑΕ. Σαλαμίνας. 

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment