Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Μιά γροθιά για την άνοδο

Το Πρωτάθλημα βάφτηκε στα μπλέ, αλλά ουσιαστικά αυτό για το οποίο χαίρονται στον Εθνικό δεν είναι αυτό καθαυτό το Πρωτάθλημα αλλά το γεγονός ότι απο την απόλυτη  άγνοια του τι μέλλει γενέσθαι το καλοκαίρι και λίγο πρίν την έναρξη του Πρωταθλήματος, η ομάδα πήρε την πρώτη θέση παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο,αλλά κυρίως έδειξε χαρακτήρα οικογένειας.

Η τελευταία παράσταση- πριν την άδικη διαδικασία των πλει οφ -έλαβε χώρα στη Σαλαμίνα με το 0-0 να καταγράφεται ως η προσπάθεια των δύο ομάδων σε ένα κακό αγωνιστικό χώρο όπου η πιθανότητα να τραυματιστεί κάποιος ήταν τεράστια.."Το καλό είναι ότι φύγαμε σώοι και αβλαβείς απο το γήπεδο. Οι παίκτες ,αν και ήταν τελευταίο ματς, έδεξαν ζήλο και όσο περνάει ο καιρός βλέπω ότι  φτάνουν στα στάνταρ που θέλω", ήταν τα λόγια του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη στο www.ethnikos-fc.blogspot.gr.
"Πλέον μέχρι τις 12 Μαιου συνεχίζουμε την προετοιμασία μας με φιλικά παιχνίδια και πολύ δουλειά στην προπόνηση για να είμαστε έτοιμοι στο πρώτο ματς με το Μοσχάτο.. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούμε να χαρούμε το Πρωτάθλημα όπως θα θέλαμε ,αλλά απο την άλλη αισθανόμαστε δικαίωση για την σκληρή δουλειά όλων όσων εργάζονται στην ομάδα."
Από την άλλη πλευρά, ο αμυντικός της ομάδας μας Αλέξανδρος Κάνδιας πρόσθεσε: "Για μας τώρα ξεκινάει το Πρωτάθλημα. Το μυαλό μας είναι μόνο στα πλει οφ και θέλουμε να κάνουμε τον κόσμο μας περήφανο. Η προτοιμασία μας για αυτά τα παιχνίδια έχει ήδη ξεκινήσει και πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Είμαστε μεγάλη ομάδα με τεράστια ιστορία και ένα κόσμο που όποιος βρέθηκε στον τελικό του Κυπέλλου μπορούσε να καταλάβει πολλά ..Θα δώσουμε και την  ψυχή μας μέσα στο γήπεδο για να φέρουμε την ομάδα στην Γ κατηγορία."

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment