Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

«Όλοι μαζί να γράψουμε ιστορία»(VIDEO)




Ως την ευκαιρία να γράψουν ιστορία με την άνοδο του Εθνικού στην Τρίτη τη τάξει ποδοσφαιρική κατηγορία βλέπουν τα μπαράζ παίκτες και τεχνική ηγεσία των «Κυανόλευκων». Μαργαρίτης Χατζηαλέξης, Παναγιώτης Ηλιόπουλος και Χρήστος Μιχαήλ φιλοξενήθηκαν στο Εθνικός inside του Εθνικός TV  και αναφέρθηκαν  στα μπαράζ ανόδου αλλά και έκαναν ένα μίνι απολογισμό της χρονιάς.    







Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μαργαρίτης Χατζηαλέξης:



Απολογισμός : Στο  Πρωτάθλημα ήμασταν από την αρχή επικεφαλής  και μέχρι την τελευταία είμαστε πρώτοι.  Δεν φοβήθηκα σε καμία στιγμή του Πρωταθλήματος γιατί έχουμε τους καλύτερους παίκτες.  Είχαμε την καλύτερη επίθεση ,καλύτερη άμυνα κάτι σημαντικό για τους παίκτες.Τώρα παίζουμε με την ΑΕ Σαλαμίνας που είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του ομίλου. Θα πάμε εκεί για να κρατήσουμε το αήττητο..



Οι δυσκολίες : Ήταν δύσκολο σε μία βδομάδα  να χτίσουμε ομάδα με χαρακτήρα Πρωταθλητή .Στην αρχή  δεν ήξερα όλους τους παίκτες καλά ,όταν όμως μετά από συζήτηση  και γνωρίζοντας τους χαρακτήρες είδαμε ότι μετά από τρία  ματς μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Για τους καλούς χαρακτήρες των παικτών: Ένα σκεπτικό σαν προπονητής είναι ότι θέλω να έχω πρώτα καλά παιδιά με καλούς χαρακτήρας και να ταιριάζει  στη φιλοσοφία μου... Ακόμα και του 7 να είναι …Για αυτό και οι επιλογές  των παικτών είναι δικές μου με τη σύμφωνη γνώμη πάντα του Προέδρου.


Για τα μπαράζ :Είναι άδικη η διαδικασία  των μπαράζ γιατί το να βγαίνεις Πρωταθλητής και να μην πηγαίνεις πουθενά δεν υπάρχει μεγαλύτερη αδικία.  αλλά από κει και πέρα υπάρχουν τρείς καλές ομάδες που θεωρώ ότι μαζί με την δική μας  είναι μέσα στο τοπ -5 των υπόλοιπων Πρωταθλήτριων Ενώσεων.

Για το αν υπάρχει άγχος: Αν δεν έχει άγχος δεν μπορείς να λειτουργήσεις. Αν το άγχος είναι δημιουργικό όμως νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά ..Ξέρω τα εργαλεία μου ,ξέρω τους παίκτες μου, ξέρω την ομάδα μου και όλα θα πάνε καλά.  

Για τον κόσμο: Ο κόσμος έχει δείξει μεγάλη αγάπη προς όλη την οικογένεια και αυτό με ενθουσιάζει.  Το καλό για μένα είναι ότι  συμμετέχω σε αυτή την προσπάθεια και στο τέλος αυτή η προσπάθεια  θα μείνει  στην ιστορία .




Παναγιώτης Ηλιόπουλος

Ο απολογισμός: Εγώ από τη στιγμή που ήρθα σε αυτό το σύλλογο πίστεψα από την αρχή ότι όλα θα πάνε καλά. Ήμασταν από την αρχή μία γροθιά ,ήμασταν φίλοι ,ήμασταν ομάδα. Ήρθαν και οι μεταγραφές και έδεσαν με την ομάδα. Πικράθηκα πολύ  στο Κύπελλο γιατί δεν καταφέραμε τον άτυπο στόχο της χρονιάς αλλά κερδίσαμε στο γόητρο με την παρουσία τόσου κόσμου.

Για το χαμένο κύπελλο:Ο τίτλος φαβορί σου δίνει ένα άγχος.. Με την παρουσία τόσου κόσμου ήταν κάτι πρωτόγνωρο για μας. Κάτι ιστορικό. Αυτοί που έπαιξαν και αυτοί που δεν έπαιξαν  ήθελαν όλοι το ίδιο να βοηθήσουν. Το Μόσχατο ήταν πολύ άνετο και έπαιξε το παιχνίδι του. Ήρθε η κόκκινη κάρτα, εμείς  παλέψαμε αλλά δεν μας βγήκε το ματς.. Το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Πειραιά  δεν μας νοιάζει. Ήταν μία γιορτή για τον Εθνικό  για να προετοιμαστούμε για τα μπαράζ και η ομάδα να επιστρέψει εκεί που της αξίζει..

Για τα μπαράζ: Θα είναι δυνατά τα παιχνίδια ,αλλά θεωρώ ότι  προετοιμαζόμαστε πολύ καλά ..Εχω εμπιστοσύνη στην ομάδα και θα δείξουμε όλα αυτά τα στοιχεία για να επιστρέψει η ομάδα εκεί που της αξίζει. Είμαστε φαβορί αλλά δεν πρέπει να σκεφτόμαστε έτσι..Με σοβαρότητα εντός και εκτός θα πετύχουμε ..


Το συστατικό της επιτυχίας :Ο Χαρακτήρας της οικογένειας  που υπάρχει στην ομάδα είναι το σημαντικότερο στοιχείο της ομάδας  που μας έφερε εδώ και θα μας πάει και παραπέρα.. Εχουμε ξεκινήσει μία δυνατή προετοιμασία αλλά ο χαρακτήρας της οικογένειας και το ότι είμαστε μία γροθιά θα μας βοηθήσει..


Για τον κόσμο: Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας και ακόμα περισσότερο  στα μπαράζ να δείξει ότι αυτή η ομάδα δεν έχει τελειώσει και  θα επιστρέψει σε μεγαλύτερες κατηγορίες.

 
Χρήστος Μιχαήλ

Για τον αγώνα με την ΑΕ Σαλαμίνας: Έχουμε ακόμα μία αγωνιστική και μέχρι το τέλος θέλουμε να είμαστε σοβαροί ..Από κει και πέρα θα γίνουν κάποια φιλικά ,ο κόουτς θα βγάλει συμπεράσματα για την  ετοιμότητα μας  και όταν πρέπει θα είμαστε έτοιμοι για να φτάσει η ομάδα εκεί που της αξίζει ..

Απολογισμός Χρονιάς :Ήταν μία χρονιά  που αξίζαμε να πάρουμε το Πρωτάθλημα .Είμαστε καλοί παίκτες και ήμασταν σοβαροί σε κάθε ματς..
Στην αρχή δεν πίστευα ότι θα φτάσουμε μέχρι εδώ.. Αλλά όσο πέρναγαν τα παιχνίδια   έβλεπα ότι μπορούσαμε να πάρουμε το Πρωτάθλημα και να που κάτι τέτοιο έγινε.
Δεν κάναμε προετοιμασία και αυτό φάνηκε μετά το Κύπελλο. Αλλά έχουμε ένα τεχνικό τιμ που κάνει τρομερή δουλειά σε καθημερινή βάση και για αυτό είμαστε ακόμα δυνατοί.


Για τα μπαράζ: Είμαστε φαβορί ..Ναι μεν και οι άλλες ομάδες είναι καλές ωστόσο με σοβαρότητα  σε κάθε ματς μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Για τον κόσμο: Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας και εμείς θα τους δικαιώσουμε..

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment