Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Χατζηαλέξης: «Πήραμε το μάθημα μας»



Η πίκρα από την απώλεια του Κυπέλλου σημαντική, όχι γιατί αυτοσκοπός ήταν το Κύπελλο, αλλά για τον τρόπο που χάθηκε….Ο Μαργαρίτης Χατζηαλέξης «άνοιξε» την καρδιά του στο Εθνικός Tv, τονίζοντας ότι άπαντες στην ομάδα πήραν το μάθημα τους  και  η άνοδος δεν χάνεται…Διαβάστε τα τελευταία νέα της προπόνησης..




Για τα συναισθήματα μετά τον τελικό: Υπάρχει πικρία για τον τελικό που χάθηκε αλλά δεν το ξεχνάμε και πάμε παρακάτω.. Το κρατάμε στο μυαλό μας για να μην το ξαναπάθουμε . Είναι δύσκολο να το ξεχάσουμε αλλά παίζουμε με το Αμπελάκι και θέλουμε να κερδίσουμε για να κλειδώσουμε και μαθηματικά το Πρωτάθλημα.

Για την αυτοκριτική :Νομίζω ότι το διάστημα 15 με 45 ,το Μοσχάτο ήταν πιο ζωηρό ,ενώ εμείς ψιλοχαθήκαμε..Αν παίζαμε με 11 το αποτέλεσμα θα ήταν αλλιώς.. Αλλωστε και με 10 παίκτες τους κλείσαμε στα καρέ τους.
Έτσι όπως μας έπαιξε το Μοσχάτο που μας είχε διαβάσει στο κομμάτι της μεσαίας γραμμής, και το γεγονός ότι είχαμε σε κακή κατάσταση  τα άκρα μας, αλλά και το ότι Χαλιμούρδας, Σταφσουλάι ήταν τραυματίες έπαιξε ρόλο. Μετά το γκολ  που δεχτήκαμε ρισκάραμε αλλά δεν μας βγήκε.


Για τα συμπεράσματα:Αυτή ή ήττα θα μας κάνει καλό.. Το ότι θα μπαίνουμε από το πρώτο λεπτό σαν καμικάζι δεν το συζητάμε ,το ότι θέλουμε την άνοδο δεν το συζητάμε ,το ότι θα τα καταφέρουμε επίσης δεν το συζητάμε. Ολοι μας έχουμε καταλάβει και προσηλωθεί στον στόχο και μαζί με τον κόσμο θα πανηγυρίσουμε στο τέλος.

Για τον κόσμο: Είμαι ευχαριστημένος γιατί ο κόσμος ήρθε να  χαρεί την ομάδα που όλο αυτό τον καιρό έχει δείξει πολύ καλά δείγματα..Το ότι ενώ χάσαμε ,φώναζαν και μας χειροκρότησαν  επιβραβεύει προσπάθειες του Προέδρου ,των παικτών  και του τεχνικού τίμ..


Για το χειροκρότημα των παικτών του Μοσχάτου στον κόσμο του Εθνικού :Αυτό δείχνει ποδοσφαιρική παιδεία. Ημασταν αντίπαλοι για 90 λεπτά..Με τα παιδιά και τον κόσμο του Μοσχάτου δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα  Μπράβο τους που  πήραν το Κύπελλο αλλά και που ήρθαν στον κόσμο του Εθνικού και είχαμε αυτό το αμοιβαίο χειροκρότημα ..


*Αναφορικά με την προπόνηση ,ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Σταφσουλάι και  Χαλιμούρδας  που τίθενται εκτός από την αναμέτρηση του Σαββάτου ,ενώ κανονικά ακολούθησαν το πρόγραμμα της ομάδας οι Κάνδιας και  Τσαραούσης.

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment