Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ ΑΣΠΡ. - ΕΘΝΙΚΟΣ 2-3 (16/3/13)


ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ

Παίζοντας κατά διαστήματα ωραίο ποδόσφαιρο οι προπαίδες νίκησαν στον Ασπρόπυργο, ευκολότερα από ότι δείχνει το σκόρ, την αξιόμαχη ομάδα του Πυρρίχιου.

Με πολύ καλή αμυντική λειτουργία οι παίκτες του Δημήτρη Καλογερόγιαννη  δεν επέτρεψαν στον αντίπαλο να απειλήσει την εστία μας σε καμία περίπτωση. Παρόλα αυτά ο Πυρρίχιος προηγήθηκε στα μέσα του α΄ μέρους μετά από εκτέλεση  φάουλ έξω από την περιοχή μας. Ο Εθνικός συνέχιζε να παίζει με ηρεμία και καλή κυκλοφορία και ισοφάρισε λίγο αργότερα. Οι Παλούκης και Αλιάσι «χόρεψαν» διαδοχικά την αντίπαλη άμυνα και ο αποδέκτης της μπάλας Δημητρόπουλος πέρασε τον τελευταίο αμυντικό και εκτέλεσε τον τερματοφύλακα. Πριν την λήξη του ημιχρόνου α Αλιάσι μετά από μπαλιά του Βατίστα βρέθηκε μόνος και σκόραρε με ωραίο πλασέ, ο διαιτητής όμως κατόπιν πιέσεων του πάγκου των γηπεδούχων εφηύρε οφσάιντ.


Ίδιο σκηνικό στην επανάληψη, με τον Εθνικό πολύ καλλίτερο. Το 2-1 έγινε όταν οι Δημητρόπουλος και Βατίστας άλλαξαν ωραία την μπάλα από αριστερά και ο τελευταίος έπιασε ένα  δυνατό σουτ στην απέναντι γωνία, που δεν κατάφερε να αποκρούσει παρά την εντυπωσιακή του εκτίναξη ο πανύψηλος τερματοφύλακας του Πυρρίχιου. Το 3-1 έγινε όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Βατίστα και ασθενή απόκρουση του τερματοφύλακα, ο Δημητρόπουλος 2πλασίασε τα προσωπικά του τέρματα στον αγώνα.
Το σκόρ έκλεισε στο τελευταίο λεπτό του αγώνα μετά από άλλο ένα ανύπαρκτο φάουλ λίγο έξω από την περιοχή μας και ωραία εκτέλεση των αντιπάλων παικτών.

Εθνικός : Ντόσκορης, Δαφνάκης, Παπαδημητριάδης, Στουραϊτης, Αγραβαράς, Θεολόγος, Παλούκης, Βατίστας, Αλιάσι, Δημητρόπουλος, Γεωργίου, Τσιτσίρης, ΒρετάκοςΙ, Βρεττάκος ΙΙ, Παράσχης.
Προπονητής: Δημήτρης Καλογερόγιαννης.

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment