Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

"Τώρα πεισμώσαμε περισσότερο"

Eίναι αλήθεια πως ακόμα και  τέσσερς ημέρες μετά τον τελικό του Σαββάτου στο στρατόπεδο του Εθνικού δεν μπορούσαν να πιστέψουν τον τρόπο με τον οποίο χάθηκε το παιχνίδι..Τα νεύρα είναι ακόμα τσιτωμένα και για την κακή εμφάνιση του πρώτου μέρους στο οποίο η ομάδα είχε και τρεις ευκαιρίες, αλλά κυρίως γιατί με 10 παίκτες η ομάδα έβαλε μέσα στα καρέ του το Μοσχάτο,αλλά ο ανεκδιήγητος επόπτης έκοψε τις "κυανόλευκες" επιθέσεις..Ωστόσο αυτή η απώλεια της κούπας πεισμώνει άπαντες στο Ελληνικό.

 Η πρώτη ήττα της χρονιάς- ωστόσο- ίσως και να κάνει καλό. Ο κόουτς Χατζηαλέξης ,μέτρ της τελειότητας απο τη στιγμή που τελείωσε ο αγώνας ,δεν ηρέμησε ούτε λεπτό.. Είδε τουλάχιστον τέσσερις φορές τον  τελικό και εστίασε στα λάθη που έγιναν..Το ίδιο και οι παίκτες. Ολοι κάνουν την αυτοκριτική τους και πλέον η άνοδος στη football League 2  αποτελεί κάτι σαν ιερή αποστολή για αυτούς.
  Αρχής γενομένης απο το ματς με το Αμπελάκι ,οι "Κυανόλευκοι" θέλουν να επιστρέψουν  στις νίκες και μοπιάζουν  ορκισμένοι  για αυτό .."Νίκες μέχρι το τέλος για να γελάσουμε εμείς στο τέλος" είναι το σύνθημα που επικρατεί στα αποδυτήρια..Και βέβαια εκτός απο τον επόπτη Τάντσίνα ή οπως αλλιώς λέγεται , ουδείς μπορεί να ξεχάσει τον κόσμο.
 "Θα δώσουμε τα πάντα για τον  κόσμο που ήταν κάτι παραπάνω απο 12ος παίκτης..Δεν μπορούμε και δεν πρόκειται να τους απογοητεύσουμε.Τους ευχαριστούμε για την παρουσία τους και την στήριξη τους..." ανέφεραν οι παίκτες  στις μεταξύ τους συζητήσεις  και δεν διστάζουν να βγάλουν προς τα έξω τη θέληση το γήπεδο εντός και εκτός να είναι μπλέ.".Η ιαχή "Εθνικός" να ξανακουστεί στον Πειραιά και να διαφανεί για ακόμα μία φορά η  δυναμική μας" ,λένε οι ποδοσφαιριστές της ομάδας  μας και είναι σίγουρο ΄ότι το μήνυμα έχει σταλεί και αποθηκευτεί στο μυαλό κάθε Εθνικού.
 Στα αγωνιστικά, ο  Χαλιμούρδας τέθηκε εκτός μάχης λόγω τραυματισμού ,ενώ εν αμφιβολία είναι η συμμετοχή του Τσαραούση...

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment