Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

"Eνωμένοι μπορούμε πολλά"

Ηταν μία εκδήλωση ξεχωριστή  για κάθε φίλο του Εθνικού η κοπή της πίτας του συλλόγου..Ενιαία όσο ποτέ, η "Κυανόλευκη" οικογένεια έδωσε το παρών στο Saint Paul στον Πειραιά, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα πως ενωμένοι μπρούμε να πετύχουμε πολλά.

Προεξαρχόντων των Προέδρων του Ερασιτέχνη και του ποδοσφαιρικού τμήματος, κ.κ. Πρίντεζη και Αγγελόπουλου, αλλά και την παρουσία όλων των τμημάτων, πραγματοποιήθηκαν οι βραβεύσεις αθλητών και τμημάτων του συλλόγου που ξεχώρισαν παρουσία πολλών και σημαντικών προσώπων απο το χώρο της πολιτικής.O λόγος για τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο,ο αντιπεριφερειάρχης Πειραια ,Στέφανος Χρήστου ,Βουλευτές της πόλης του Πειραια, ο Δήμαρχος Πειραιά ,Βασίλης Μιχαλολιάκος , ο Δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας ,Λουκάς Τζανής ,αντιπροσωπεία  της Ε.Π.ΣΠ. με τον Πρόεδρο Στέλιο Μπρατσώλη και τον Γ.Γ Κώστα Βράκα, κάθως και πολλοί άλλοι εκλεκτοί καλεσμένοι.
 Ο Κύριος Πρίντεζης έκανε λόγο  για ένα εξαιρετικά  σημαντικό γεγονός το ότι άπαντες βρέθηκαν ενωμένοι σε μία τέτοια εκδήλωση ,ξεκαθαρίζοντας ότι αυτό θα γίνει θεσμός. Οσον αφορά στον Κύριο Αγγελόπουλο τόνισε ότι  η διοίκηση του δεν  ήρθε για να διορθώσει παραλείψεις των παρελθόντων ετών αλλα να διαχειριστεί την  υπάρχουσα κατάσταση ,δηλώνοντας για ακόμα μία φορά την θέληση, η ομάδα του Εθνικού να έχει το δικό της σπίτι.
Οσον αφορά στις βραβεύσεις αυτές αφορούσαν την ομάδα Χόκει επι χόρτου που κατέκτησε το Πρωταθλημα την περσινή σεζόν ,την ομάδα Μπάσκετ που κατέκτησε το Κύπελλο της ΕΣΚΑΝΑ ,την ομάδα Βόλει για την άνοδο στην Α2, την Σταυρούλα Αντωνάκου για τις επιτυχίες της Εθνικής ομάδας Πόλο των γυναικών ,τον προπονητή Πόλο των Ανδρών, Κώστα Πετράκη, τους κολυμβητές  Γκολομέεβ ,Βουρνά και Κοντιζά, τους έφηβους και νεάνιδες της κολύμβησης ,τους παίδες και τους Παμπαίδες του ποδοσφαίρου για την κατάκτηση των Πρωταθλημάτων, αλλά και τον παλαίμαχο άσο της ομάδας ποδοσφαίρου, Ανντωνάτο για την προσφορά και την αφοσίωση στο σύλλογο.

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment