Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Tυφώνας Εθνικός..


Τυφώνας Εθνικός παρέσυρε την άμοιρη Θύελλα φιλοδόρωντας την με  8 γκολ..Μάλιστα, το τελικό αποτέλεσμα αδικεί την ομάδα του Χατζηαλέξη που είχε 6 κλασικές ευκαιρίες και ένα δοκάρι..

Φούλ αποστολή απο τον προπονητή μας Μαργαρίτη Χατζηαλέξη που έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του. Η 18άδα θα ανακοινωθεί λίγο πρίν την έναρξη της αναμέτρησης.  Ποδοσφαιρκό καιρός με αέρα πάντως αναμένεται να έχουμε κατά την διάρκεια του αγώνα.

Δείτε εδώ  πως ο Εθνικός απέδρασε απο τον Κορυδαλλό κάνοντας ανατροπή στον πρώτο γύρο..

Στο Pregame show επίσης μπορείτε πατώντας εδώ  τι δήλωσε ο Μάριος Υδραίος  ,τερματοφύλακας της ομάδας μας για το παιχνίδι με την Θύελλα ,αλλά και το μυστικό της επιτυχίας...

O  Μαργαρίτης Χατζηαλέξης στο 4-2-3-1 θα παρατάξει την εξής ενδεκάδα...Τερματοφύλακας ο Ανδριόλας.Απο δεξιά προς αριστερά, οι  Τσαραούσης, Μπενά,Παπαιωάννου και Ξενιτόπουλος.Αμυντικά χαφ οι Χαλιμούρδας,Γιουβανέλλης και μπροστά τους ο Σάμιος. Δεξιά θα παίξει ο Σταφσουλάι και αριστερά ο Λύγκος, ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Παυλόπουλος.
Aπό την άλλη, για την Θύελλα ξεκίνησαν οι : Στεφανής,Λάζι,Παγιαζίτης,Γκουραγιαννόπουλος,Τζουμάνης,Zήσης,Μαυροειδής,Ρούκα,Θωμάς,
Καρακασίδης, Παπασκύρης
O Eθνικός ξεκίνησε δυνατά με την Θύελλα να κλείνει διαδρόμους  ,ωστόσο στο 9ο λεπτό απο κόρνερ που εκτελέστηκε ,οι αμυντικοί δεν μπόρεσαν να διώξουν και ο Μπενά άνοιξε το σκορ
 με κοντινή προβολή. 18 ολεπτό και το 2-0  έγινε απο τον Λύγκο και πάλι απο κόρνερ που εκτελέστηκε απο τα αριστερά ,με τον φορ του Εθνικού να εκμεταλλεύεται τα αμυντικά κενα και τη σύγχυση..Το 3-0 έγνε στο 20 με ωραίο σούτ του Σταφσουλάι. Στο 24ο λεπτό, Σταφσουλάι,Λύγκος και Παυλόπουλος "έκρυψαν" τη μπάλα και ο Σάμιος με σούτ έκανε το 4-0. 36ο λεπτό και το 5-0 έγινε απο τον Λύγκο που παίρνει κάθετη μπαλιά απο τον Χαλιμούρδα και με σούτ κεραυνοβολεί τον Στεφανή..Στο39ο λεπτό οι παίκτες της Θύελλας άλλαξαν ωραία τη μπαλα και ο Καρακασίδης έκανε το 5-1.
To δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με αλλαγή για την ομάδα μας. Ο Γκορόγιας πήρε τη θέση του Παυλόπουλου.Tρία λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης , ο Σταφσουλάι πήρε την μπάλα απο τα αριστερά και με μία φωτοβολίδα έκανε το 6-1.
57ο λεπτό και ο Ξενιτόπουλος έβγαλε σέντρα-σουτ απο αριστερά, η μπάλα πήρε μία παράξενη τροχιά και ο Λύγκος έκανε το 7-1..Στο 61 ο Σαλιμπασα πήρε τη θέση του Χαλιμούρδα..
Στο 72, ο Αθανασόπουλος(πήρε τη θέση του Σταφσουλάι στο 57) με σούτ έκανε το 8-1 και τη μπάλα να περνάει κάτω απο τα πόδια του κίπερ

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment