Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

"Σκληρή δουλειά για να χαμογελάσουμε στο τέλος"

Το αήττητο του Εθνικού συνεχίστηκε στο Ελληνικό με το 8-1 να καταγράφει τη μεγαλύτερη νίκη εντός έδρας για την  ομάδα μας  κόντρα στην Θύελλα Κορυδαλλού.

Μία νίκη που "κλειδώθηκε" απο το πρώτο τέταρτο με την ομάδα του Χατζηαλέξη να παίζει ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο κόντρα στην  Θύελλα  που στον πρώτο γύρο έκανε τη ζωή των παικτών μας δύσκολη, ενώ κατέβηκε με σαφείς αμυντικούς προσανατολισμούς. Κίνηση που "έπεσε" κατευθείαν στον κουβά απο το εξαιρετικό παιχνίδι των κυανόλευκων
"Είτε κερδίσεις με 1-0 ,είτε  8-1 παίρνεις τρεις βαθμούς",ήταν το σχόλιο του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη που συνέχισε λέγοντας: "Ωστόσο αυτό που με άφησε πολύ ικανοποιημένο ήταν ο χαρακτήρας των παικτών που μπήκαν σοβαρά μέσα στο παιχνίδι και το τελείωσαν γρήγορα. Παίξαμε πολύ κοντά στα στάνταρ που θέλω και αυτό που θέλω να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε έτσι.. Από σήμερα ξεκινάμε σκληρή δουλειά  μιας και έχουμε το παιχνίδι με τον Ρέντη."
 Από την πλευρά των παικτών ,μίλησε ο Βαγγέλης Γαλάνης.. Ο αριστερός μπακ χαφ διανύει τη δεύτερη του χρονιά στην ομάδα, ενώ με την εμπειρία του έχει βοηθήσει πάρα πολύ: "Η σκληρή δουλειά που γίνεται καθημερινά στις προπονήσεις αποδίδει καρπούς και αυτό φαίνεται. Ολοι μας είμαστε μία οικογένεια εντός και εκτός γηπέδου, ενώ η σταθερή διοίκηση του Κυρίου Αγγελοπουλου μας εμπνέει σιγουριά. Εμείς αυτό που δίνουμε σαν υπόσχεση είναι ότι θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά με ακόμα πιο πολύ πάθος και στο τέλος ελπίζουμε να πανηγυρίσοθμε όλοι την επιστροφή της ομάδας  στις επαγγελματικές κατηγορίες."

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment