Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Αργοναύτης-Εθνικός: Το πιο δύσκολο κυανόλευκο τέστ;

Αργοναύτης -Εθνικός λοιπόν. Δύο ομάδες με ξεχωριστή και μεγάλη ιστορία όχι μόνο στο Πειραικό ποδόσφαιρο αλλά εν γένει στον Ελληνικό χώρο.

Ο Αργοναύτης που έχει να λέει ότι έβγαλε τον Τζόρτζ Μπέστ της Ελλάδας,Γιώργο Δεληκάρη ,αλλά όχι μόνο αυτόν, τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στα τοπικά προωταθλήματα του Πειραιά με τους ανθρώπους της ομάδας να ζούν με τις αναμνήσεις προηγούμενων ετών όταν και  η ομάδα έφτασε ακόμα και στην Β Εθνική.
Τα πράγματα ήρθαν έτσι που και ο Εθνικός χρειάστηκε να διαβεί αυτά τα δύσβατα μονοπάτια των τοπικών κατηγοριών. Δύσκολο πράγμα..Βαρύ για τον οπαδό που μπαίνει στο youtube  και βλέπει τον Μπατίστα, τον Ιλούνγκα, τον Κατσικογιάννη και παίκτες ακόμα πιο παλιούς που  έκαναν τον Εθνικό μεγάλο, και τον πιάνει μελαγχολία, αλλά και παράλληλα του φέρντο μεγάλο ερώτημα..Γιατί ρε γαμώτο να  είμαστε εδώ; Γιατί να βρισκόμαστε σε αυτή τη δύσκολη θέση ..Ενα ατέλειωτο γιατί...
Ομως δυστυχώς η ζωή έχει και τις δυσκολίες της και μέσα απο αυτές ο εκάστοτε πληγωμένος βγαίνει δυνατός. Ετσι λοιπόν και ο Εθνικός οφείλει να ξεπεράσει τις δυσκολίες ,όλοι όσοι απαρτίζουν το ποδοσφαιρικό τμήμα να καταλάβουν που βρίσκονται και σε κάθε ματς να δίνουν  σκυλίσιο αγώνα για το σήμα που αμέτρητοι  άνθρωποι  έχουν χύσει ατέλειωτο ιδρώτα και αίμα. 
  Μέχρι τώρα αυτό γίνεται σε πολύ μεγάλο βαθμό ,αλλά το σερί νικών δεν πρέπει και δεν επιτρέπεται να αποπροσανατολίσει κανένα.
 Οποιος αντίπαλος βρίσκεται απέναντι στον Εθνικό το μάτι του "θολώνει". Κάτι παθαίνει..Ενα ηλεκτροσόκ που κινεί τον εκάστοτε παίκτη ή την οποπαδήποτε ομάδα να έχει ένα ακόμα λόγο  για να μη χάσει. Είτε βάζοντας λεωφορείο στην άμυνα όπως είπε ο Μουρίνιο, ή χρησιμοποιώντας σκληρό παιχνίδι ή -όποια μπορεί -να προσπαθεί να βλέπει τον Εθνικό στα μάτια και να τον κοντράρει.
 Για πολλούς, το παιχνίδι με τον Αργοναύτη είναι ένα τέστ δυνατότητας για την ομάδα του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη. Στην ομάδα όμως βροντοφωνάζουν ότι κάθε παιχνίδι το κοιτούν  ξεχωριστά και με σεβασμό πρός τον κάθε αντίπαλο ανεξάρτητα ποιός είναι αυτός. Οι απαντήσεις θα δοθούν εκεί που πρέπει.Μέσα στο γήπεδο..

Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment