Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Αφεντικό και στου Ρέντη

Το πέντε στα πέντε είναι γεγονός για την ομάδα του Εθνικού.Σε ένα ματς στο οποίο οι παίκτες των "κυανόλευκων" έπαιξαν οργανωμένα και έξυπνα  απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα με  το 1-2 να καταγράφεται ως τελικό αποτέλεσμ.


Πρίν την έναρξη του αγώνα υπήρχαν βραβεύσεις πρός τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Αργοναύτη,Τούντα, Τσαβαρή   καθώς και στον "Εθνικάρα" Γιάννη Μαντζουράνη απο την διοίκηση του Αργοναύτη. Πολυάριθμη και πάλι η παρουσία του κόσμου που ξεπερνάει τους 500.
Ο προπονητής του Εθνικού παρέταξε την εξής ενδεκάδα. Χατζημαρινάκης,Τσαραούσης,Ξενιτόπουλος(59 Γαλάνης),Μπαλαλής,Παπαιωάννου,Χαλιμούρδας,Ηλιόπουλος,Μιχαήλ,
Παυλόπουλος(46 Σαλίμπασα), Νικολής(74 Μηνόγιαννης),Αθανασόπουλος.
 Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να δίνουν γρήγορο ρυθμό.
28o λεπτό και ο Παυλόπουλος σε μία αντεπίθεση απο σέντρα του Νικολή  απο αριστερά, νίκησε στο τετ α τετ τον αντίπαλο κίπερ για το 0-1.
 Ο Αργοναύτης πρόσεχε πολύ την άμυνα του και βγαίνοντας σε αντεπιθέσεις προσπαθούσε να δημιουργήσει πορβλήματα στην άμυνα του Εθνικού που κρατούσε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.
Απο κει και πέρα, Ηλιόπουλος και Νικολής κάνουν εξαιρετική δουλεια όπως και τα δύο μπακ Τσαραούσης και Ξενιτόπουλος που ήταν πολύ καλoί και αμυντικά και επιθετικά.
Μετά την παρέλευση του πρώτου εξάλεπτου στην επανάληψη ,ο ρυθμός του αγώνα ήταν αργός με τον Αργοναύτη να προσπαθεί να μπει επιθετικά ,αλλά χωρίς αξιώσεις.
Στο 56ο λεπτό , ο Τσαραούσης έδωσε για τον Μιχαήλ που έπιασε ένα τρομερό μονοκόμματο σούτ που έστειλε τη μπαλα στα δίχτυα του αντίπαλου κίπερ για το 0-2.. Εκπληκτικό γκολ -ευρωπαικού επιπέδου για τον άσο του Εθνικού.
To 0-2 μοιάζει να κρατιέται εύκολα για την ομάδα του Εθνικού που παίζει πάρα πολύ έξυπνα.
Στο 81, ο Αθανασόπουλος δεν μπόερεσε να νικήσει τον Καραμαλίγκα,και εν συνεχεία νέο σουτ απο παίκτη της ομάδας έφυγε άουτ.
Στο 84, ο Χατζημαρινάκης επενέβη εξαιρετικά σε τετ α τετ με τον Τζιά.
Στο 90 , ο Αργοναύτης μείωσε σε 1-2 με πλασέ του Ελ Κάντι , ενώ στο 92 ο Λιάρος έκανε σούτ που δεν ανησύχησε τον Χατζημαρινάκη.

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment