Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Με προβλήματα κόντρα στον Αργοναύτη

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας, εν όψει της αναμέτρησης του Σαββάτου με τον Αργοναύτη στις 15.00 στο γήπεδο του Ρέντη..

 Ο Μαργαρίτης Χατζηαλέξης είδε τον Αλμπέρτο Τοζακίδη να παίρνει κανονικά μέρος στην προπόνηση μιας και εξασφάλισε αναβολή ,ωστόσο μόλις ένας απο τους τέσσερις ποδοσφαιριστές που ταλαιπωρήθηκαν απο ίωση μπόρεσε να προπονηθεί για εύλογο χρονικό διάστημα με την ομάδα.   Ο λόγος για το Νικολή που σε κάποια στιγμή του προγράμματος ακολούθησε το ατομικό πρόγραμμα των Παυλόπουλου, Ηλιόπουλου και Αθανάσοπουλου.
 Απο κει και πέρα, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στην διάθεση του προπονητικού τιμ. Η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις κατοχής μπάλας σε μικρό χώρο ,τακτική αλλά και δίτερμα με όσους ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι.

  ΔΗΛΩΣΕΙΣ

 Ο προπονητής της ομάδας Μαργαρίτης Χατζηαλέξης καθώς και ο ποδοσφαιριστής, Νίκος Μπαλαλής, μίλησαν στο www.ethnikos-fc.blogspot.gr.

Μαργαρίτης Χατζηαλέξης: Είναι ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα και όχι το πιο δύσκολο. Ο Αργοναύτης είναι μία πολύ καλή και οργανωμένη ομάδα,εμείς  σίγουρα έχουμε κάποια προβλήματα αλλά πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο και στο τέλος να χαμογελάσουμε. Οπως έχω ξαναπεί σεβόμαστε κάθε αντίπαλο είτε παίζουμε εντός ,είτε εκτός και για αυτό σε κάθε ματς θα πρέπει να παρουσιαζόμαστε σοβαροί.

Νίκος Μπαλαλής: Είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό το παιχνίδι όπως και  για όλα τα υπόλοιπα. Σίγουρα, ο Αργοναύτης είναι μία πολύ καλή ομάδα που προέρχεται από δύο σερί νίκες  και έχει καλή ψυχολογία ,όμως εμείς είμαστε ο Εθνικός και σε κάθε παιχνίδι παλεύουμε για τη νίκη.

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment