Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Τα στατιστικά του πρώτου γύρου(Pic +Video)

Ο πρώτος γύρος ολοκληρώθηκε  και ήδη  βρισκόμαστε στο κατώφλι του δεύτερου γύρου που θα κρίνει πολλά. Ας κάνουμε μία  μικρή αναδρομή στον πρώτο γύρο όσον αφορά στον Εθνικό μας.



Με την λήξη του πρώτου μισού , ο Εθνικός μας είναι στην  6η θέση με  26 βαθμούς. Συνολικά μετρά 8 νίκες -2 ισοπαλίες και  5 ήττες με τέρματα 17-12.  Στο Μοσχάτο  έχει σκοράρει 11 γκολ και έχει δεχτεί 4,  μετρώντας 6-0-1,ενώ εκτός έχοντας 2-2-4, τα τέρματα του είναι 6-8. 
Ετσι, συνολικά ο Εθνικός έχει την 3η καλύτερη άμυνα του Πρωταθλήματος(1ος ο ΟΦΗ με 8 και ισοβαθμούν Φωστήρας-Ιωνικός και Τριγλία με 9, ενώ ή άμυνα μας έχει παθητικό 12 γκολ.
Στην επίθεση, τα 17 γκολ  συνιστούν  την 7η καλύτερη επίθεση..


ΤΑ ΓΚΟΛ

Τα γκολ του Εθνικού έχουν μοιραστεί σε 9 παίκτες….
Πρώτος σκόρερ είναι ο Αλέξανδρος Σούφλας με 5 γκολ, αλλά το εκπληκτικό της υπόθεσης  είναι ότι το έχει κάνει με όλους τους τρόπους πλήν κόρνερ όντας μαζί με τους Κουντουρά  του Καμπανιακού και Πόποβιτς του ΟΦΗ(έχει σκοράρει και με κόρνερ), οι πιο πολυπράγμονες παίκτες ολόκληρης της Γ Εθνικής σε ΟΛΟΥΣ τους ομίλους. Δείτε πατώντας στα link  1 -2-3-4-5  τα γκολ που έχει σκοράρει
 Από κει και πέρα, δύο γκολ έχουν οι Αργυρίου,Μάναλης,Τερζής και Αλημπάς ,ενώ από ένα, οι Μαντζώρος,Σουλελές και Ντάλλας.



ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

Πρώτοι στον  σχετικό πίνακα με 15 συμμετοχές  είναι οι Βασίλης Βουτσινάς, Τάσος Στασινός οι οποίοι δεν έχουν χάσει λεπτό(ήτοι 1350 λεπτά) , Ακης Στρατάκης(1289),Μάναλης (1166), ενώ 14 έχουν ο Μαρτίνος(1289 λεπτά),Σουλελές(1131),Σούφλας (1014) και ακολουθούν οι υπόλοιποι.

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ


Ο καλύτερος «κλέφτης» της ομάδας είναι ο  Δημήτρης Μαρτίνος με 77 κλεψίματα μέσα στο παιχνίδι ,ενώ  επίσης είναι ο παίκτης που μαζί με τον Σούφλα και τον Στρατάκη  έχουν το καλύτερο ποσοστό σε σωστές πάσες μέσα στο παιχνίδι (πάνω απο 70%). 

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment