Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

"Nα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό" (Video)

Το παιχνίδι με τον ΟΦΗ «ανοίγει» τον δεύτερο γύρο για τον Εθνικό σε μία αναμέτρηση  ιδιαίτερα σημαντική και για τις δύο ομάδες. Θύμιος Γεωργούλης και Γιώργος Τερζής φιλοξενήθηκαν από το επίσημο σάιτ της ομάδας, όσον αφορά στις δηλώσεις πριν το παιχνίδι και συμφώνησαν σε ένα πράγμα. Ότι ο Εθνικός έχει πιο πολλά να κερδίσει από το να χάσει στο εν λόγω ματς.Δείτε το βίντεο πατώντας εδώ


Θύμιος Γεωργούλης


Για το παιχνίδι με την Επισκοπή: Ηταν ένα σημαντικό τρίποντο για εμάς . Θα μείνω σε αυτό που είπα. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου που αντέδρασαν μετά το γκολ .

Για το ματς με τον ΟΦΗ: Είναι ένα ντέρμπι μεταξύ  δύο ιστορικών  ομάδων, αλλά εντελώς διαφορετικό από το πρώτο παιχνίδι μεταξύ μας.  Ο ΟΦΗ είναι μία ομάδα που μέσα στην έδρα της παίζει πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο, έχει πολύ καλές μονάδες και βέβαια ξέρουμε ότι δίνει  ένα σημαντικό αγώνα έχοντας στόχο την άνοδο.  Εμείς θα πάμε στο Ηράκλειο για να αποδείξουμε ότι είμαστε μία πολύ καλή ομάδα και θα δώσουμε τα πάντα για το θετικό αποτέλεσμα.  Εχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά, τους ξέρουμε και μας ξέρουν και από κει και πέρα εύχομαι να γίνει ένα δυνατό και όμορφο ματς, αντάξιο της ιστορίας των δύο συλλόγων .




Γιώργος Τερζής


Για το ότι έβαλε ένα ακόμα κρίσιμο γκολ
Ετυχε να βάλω το γκολ στην τελευταία φάση. Όλα καλά που κερδίσαμε και προχωράμε .Εγώ αμυντικός είμαι. Συνήθως κόβω φάσεις , άλλωστε δεν έχω βάλει και πολλά ,οπότε πιο γλυκό μάλλον είναι το να κόψω μία φάση αντιπάλου στο 90 και να μην βάλει γκολ. Σημασία έχει να κερδίζει η ομάδα. Ας κερδίζουμε κάθε Κυριακή και ας μην ξαναβάλω εγώ γκολ.


Για το ματς με τον ΟΦΗ

Την Κυριακή είναι ιδιαίτερα κρίσιμο το ματς  και ειδικά για τον ΟΦΗ  που έχασε την προηγούμενη Κυριακή από τον Φωστήρα ,αλλά εμείς μπορούμε έξυπνα να πάρουμε τους πόντους μας. Το άγχος το έχουν αυτοί. Εμείς μόνο να κερδίσουμε έχουμε.

Απολογισμός Α γύρου και εκτίμηση για το δεύτερο


Νομίζω πως μπορούσαμε να έχουμε περισσότερους πόντους, αλλά ήμασταν άτυχοι σε κάποια ματς. Στο δεύτερο γύρο, αν είμαστε λίγο πιο τυχεροί, μπορούμε να πάμε πιο ψηλά. Αλλωστε έχουμε μάθει ο ένας τον άλλο  ,έχουμε ομοιογένεια και θα πάμε πολύ καλύτερα.

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment