Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Γεωργούλης: Μπράβο στα παιδιά.Συνεχίζουμε"

Απόλυτα ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο προπονητής της ομάδας μας,Θύμιος Γεωργούλης μιλώντας στο Ethnikos-fc λίγο μετά το  νικηφόρο παιχνίδι της ομάδας μας.


"Καταρχήν να πω ένα μεγάλο Ευχαριστώ για όλη τη φιλοξενία από την Επισκοπή και σαφέστατα στο ματς του δεύτερου γύρου θα ανταποδώσουμε. Από κει και πέρα, θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο μπράβο στους παίκτες μου ,οι οποίοι έβγαλαν αντίδραση μετά το 1-1 και πίεσαν  για το 1-2. Ωστόσο, θα ήθελα να σταθώ στον Βουτσινά που έπαιξε με γαστρεντερίτιδα και παρόλα αυτά στα δύσκολα, πραγματοποίησε κάποιες πολύ καλές αποκρούσεις κρατώντας το 1-1. 
Βέβαια, για να επανέλθω στο ματς και σήμερα μας βγήκε η κούραση απο τις ιώσεις των παικτών που είχαμε την προηγούμενη εβδομάδα και για αυτό πώς είπα και την Παρασκευή,οι προπονήσεις έγιναν με σύνεση και προσοχή καθώς πολλοί παίκτες ήταν ταλαιπωρημένοι. Στα αρνητικά, είναι ότι χάσαμε και πάλι ευκαιρίες και στο 0-0 και στο 0-1, αλλά ο περίφημος νόμος της μπάλας δεν μας τιμώρησε.  Ξεχνάμε το ματς αυτό και επικεντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι".

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment