Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Επισκοπή-Εθνικός 1-2

Σπουδαίας σημασίας νίκη πέτυχε ο Εθνικός στο Ρέθυμνο, επικρατώντας της Επισκοπής με 1-2..Σκόρερ οι Σούφλας και  Τερζής ,ισοφάρισε στο 75, ο Νίκου.
Ηταν ένα ματς στο οποίο,στο πρώτο ημίχρονο, ο Εθνικός ήταν καλύτερος ,είχε κατοχή μπάλας,δημιούργησε ευκαιρίες με σουτ των Στρατάκη και  Αργυρίου που δεν βρήκαν στόχο, ενώ  λίγο πριν το  τέλος του ημιχρόνου , ο Μάναλης  δεν μπόρεσε να σκοράρει με προβολή.
Στην επανάληψη, ο Γεωργούλης έβγαλε τον Παυλάκη και πέρασε μέσα τον Σούφλα. Δευτερόλεπτα μετά την έναρξη της επανάληψης, ο «Φινλανδός» επιβεβαίωσε τον προπονητή του με το  γκολ-κεφαλιά που πέτυχε για το 0-1.
Εν συνεχεία, οι «Κυανόλευκοι» απώλεσαν ευκαιρίες με τον Αργυρίου και στο 75, ο νόμος του ποδοσφαίρου «μίλησε». Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με το Νίκου , γκολ που έδωσε φτερά  στην Επισκοπή, η οποία άρχισε  να γίνεται ιδιαίτερα επικίνδυνη και αν ο Βουτσινάς, που αγωνίστηκε  με γαστρεντερίτιδα, δεν έλεγε «όχι» στις επιθετικές ορέξεις των γηπεδούχων σε σουτ του Βελονάκη στο 80  και ένα σουτ του Ντηνιωτάκη να φεύγει άουτ τότε τα πρτάγματα ίσως να μην πήγαιναν ξκατ ευχήν.
Τελικά, ο Γεωργούλης έκανε πιο επιθετική την ομάδα βάζοντας τον Κομνηνό και στο 90+ απο συνεργασία Μαντζώρου -Τερζή , ο τελευταίος έκανε δύσκολη κίνηση «πίβοτ» και έστειλε  τη μπάλα στη γωνία για το 1-2…
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην έναρξη του αγώνα, ο ΑΟ Επισκοπής τίμησε τον γνωστό φίλαθλο του Εθνικού, Γιάννη Ματζουράνη. Την τιμητική πλακέτα απένειμαν ο Γενικός Γραμματέας του συλλόγου, Ιωάννης Τσάλαγκας και ο Διευθύνων οικονομικός σύμβουλος Στέλιος Γαβαλάς.
Οι συνθέσεις των ομάδων: 
Επισκοπή: Γκουτζέλας, Παπαδήμας, Γεωργιάδης, Νίκου, Λένγκα, Χαλκιαδάκης (82’ Λαδιανός), Φοβάκης (48’ Πάτας), Μπάτσι, Βελονάκης, Νινιωτάκης, Γούλας.
Εθνικός Πειραιώς: Βουτσινάς, Στασινός, Παυλάκης (46’ Σούφλας), Μαντζώρος, Τερζής, Μαρτίνος, Λεωνιδόπουλος, Στρατάκης, Μάναλης (61’ Κατίδης), Αργυρίου, Σουλελές

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment