Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Γεωργούλης: "Πάμε για ακόμα μία μάχη"(Video)

Για μία ακόμα μάχη πάει ο Εθνικός στην Κρήτη για να αντιμετωπίσει τον Κρουσώνα. Τάδε έφη Θύμιος Γεωργούλης, που μίλησε στο Εθνικός tv για την εν λόγω αναμέτρηση της Κυριακής, αλλά  και τη νίκη κόντρα στη Γλυφάδα. Παράλληλα, τόνισε ότι εμπιστεύεται το ρόστερ που έχει και  δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών στην προπόνηση. Δείτε τις δηλώσεις του προπονητή μας πατώντας εδώ



Αναλυτικά, ο Θύμιος Γεωργούλης μίλησε για:


Για το παιχνίδι με την Γλυφάδα :    Δεν θα την  έλεγα επαγγελματική νίκη, γιατί είχαμε πολλές ευκαιρίες στον αγώνα με τη Γλυφάδα. Κατά διαστήματα παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, κάναμε πολλές οργανωμένες επιθέσεις  και  δικαιούμασταν και άλλο γκολ.


Για την αναμέτρηση με τον Κρουσώνα: Οσον αφορά το παιχνίδι της Κυριακής είναι πολύ δύσκολο γιατί ο αντίπαλος μας έρχεται από ανεπιτυχή  αποτελέσματα και τον βλέπουν σαν τελικό για την ομάδα τους.. Από τη μεριά μας έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα, θα πάμε για την μάχη μας ,όπως δίνουμε κάθε Κυριακή και πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα.

Για το ότι παίκτες με λιγοστό χρόνο συμμετοχής μπαίνουν στην ομάδα και προσφέρουν όταν χρειαστεί: Νομίζω ότι δουλεύουν στην προπόνηση και αφήνουν το στίγμα τους. Αυτό  το εκμεταλλεύομαι και δεν είναι τυχαίο τίποτα .Βλέπουμε ποιοι παίκτες είναι  παρών σώματι και ψυχή στην προπόνηση και περιμένω να δώσω την ευκαιρία. Πιστεύω ότι είμαστε σε καλό σημείο..



About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment