Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Σουλελές:"Εχουμε ποιότητα"

Ο Φώτης Σουλελές αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά γρανάζια της «κυανόλευκης» μηχανής του Εθνικού. Ο έμπειρος επιθετικός έχει «ανεβάσει» στροφές τον τελευταίο καιρό και είναι δεδομένο ότι με την εμπειρία του μπορεί να προσφέρει πολλά. Ο κόουτς Γεωργούλης περιμένει πολλά από αυτόν στο εν λόγω ματς και σαφέστατα η εμπειρία και η ποιότητα του μπορεί  αποβούν σημαντικά.


Ο Σουλελές μίλησε στο Εθνικός tv 


Το παιχνίδι της Κρήτης:Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι όπως όλα στην Κρήτη. Είναι σκληρή και δυνατή ομάδα αλλά θεωρώ ότι είμαστε πιο ποιοτικοί και με την  ψυχολογία που έχουμε θα συνεχίσουμε τα καλά αποτελέσματα, να κάνουμε το διπλό, να κάνουμε καλά Χριστούγεννα και να επιστρέψουμε μετά τις γιορτές.
 Για την απόδοση της ομάδας: Το θετικό είναι ότι κερδίζουμε και χωρίς να παίζουμε πάντα καλά.  Όμως βελτιωνόμαστε και έχουμε πολύ  καλά διαστήματα στο παιχνίδι μας . Οπως στο β ημίχρονο με τη Γλυφάδα, ήταν από τα καλύτερα μας ,δημιουργήσαμε φάσεις αν και ο αντίπαλος μας έπαιξε πολύ κλειστά. Κάναμε ωραίους συνδυασμούς με τα παιδιά ,και νομίζω ότι σιγά-σιγά βρισκόμαστε. Γιατί μην ξεχνάμε ότι είμαστε μία νέα ομάδα ,το καλοκαίρι ήρθαν πολλοί καινούργιοι παίκτες και θεωρώ ότι στον Β γύρο θα είμαστε ακόμα ψηλότερα και μέσα στην τετράδα και κοιτάμε  ακόμα πιο ψηλά.
 
Για το ότι δεν έχει σκοράρει όσο θα ήθελε:Το γκολ είναι η τροφή  του επιθετικού. Προσωπικά, θα προσπαθώ και να δημιουργώ και να σκοράρω ,ανάλογα με το που θα βρίσκομαι στη φάση. Το γκολ είναι θέμα τύχης άλλωστε. Οπως την Κυριακή μία το δοκάρι μετά το οφσάιντ. Τουλάχιστον το καλό είναι ότι κερδίζει  η ομάδα και τα γκολ θα έρθουν

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment