Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Δηλώσεις Γούλα-Μπιλίτση στο Εθνικός Tv(Video)

Δύο από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Ιανουαρίου, ο Γιώργος Γούλας και ο Παναγιώτης Μπιλίτσης μίλησαν στην κάμερα του Εθνικός TV για τις πρώτες τους εντυπώσεις στην ομάδα μας, για την απόφαση τους να έρθουν στον Εθνικό, δίνουν μια περιγραφή τους στον κόσμο ενώ παράλληλα στέλνουν και το δικό τους μήνυμα.

Δείτε τις δηλώσεις τους στο Εθνικός TV πατώντας ΕΔΩ.
Αναλυτικά οι δηλώσεις τους: 
Γούλας
Οι πρώτες του εντυπώσεις στον Εθνικό:
Ήρθα σε ένα μεγάλο σωματείο, ιστορικό θα έλεγα, το οποίο είναι σε δύσκολη καμπή και όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε την κατάσταση που σίγουρα του αρμόζει. Ο Εθνικός είναι για πάρα πάνω κατηγορίες  και όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Βλέπω ότι όλοι είναι μια οικογένεια εδώ και είμαι χαρούμενος. Το κλίμα είναι πάρα πολύ καλό και όλοι μαζί θα κοιτάξουμε για το καλό συμφέρον της ομάδος.
Για το γεγονός ότι άφησε την Football League για να έρθει στην Γ’ Εθνική:
Σίγουρα έπαιξε ρόλο και η ιστορία του Εθνικού για να έρθω στην ομάδα αυτή. Ένας στόχος είναι και το κύπελλο. Η ομάδα είναι στους «4» και θα παλέψουμε και γι’ αυτό το στόχο. Σίγουρα να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία και να κοιτάξουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε.
Τι να περιμένει ο κόσμος από εκείνον:
Το τι μπορεί να περιμένει θα το δείξουμε στο γήπεδο. Σίγουρα το τελευταίο πρωτάθλημα που πάρθηκε για τους Τράχωνες ήταν μια μεγάλη επιτυχία και ομολογώ ότι ευελπιστώ να υπάρξουν ανάλογες επιτυχίες με την ομάδα του Εθνικού.
Το μήνυμα του στον κόσμο της ομάδας:
Όλοι μαζί σαν μία οικογένεια όπως είναι τα αποδυτήρια που γνώρισα εδώ με το που ήρθα θα προχωρήσουμε για το καλό της ομάδας.

Μπιλίτσης
Για την απόφαση του να έρθει στον Εθνικό:
Πιστεύω ότι είναι η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσα να κάνω, διότι είναι ένα ιστορικό σωματείο, προσεγμένο και ήρθα για να δώσω ότι μπορώ ώστε να είναι οι στόχοι της ομάδας επιτυχημένοι και να τερματήσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται.
Η περιγραφή του προς τον κόσμο:
Είμαι ακραίος χαφ, γρήγορος αυτά είναι τα στοιχεία μου.
Το μήνυμα του στον κόσμο της ομάδας:
Πιστεύω και εγώ και τα παιδιά θα δώσουμε το 100% για να σωθεί η ομάδα και να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται
Για το πως βιώνει τις πρώτες του μέρες στον Εθνικό:
Πολύ ωραία. Αν και είμαι λίγο καιρό νιώθω πολύ οικεία και αντιλαμβάνομαι ότι είναι μια οικογένεια η ομάδα.

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment