Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Λύγκος: "Νίκη με τη Νέα Ιωνία"

Ο Μανώλης Λύγκος μίλησε στο Εθνικός TV εξηγώντας πως η νίκη που ήρθε επί του Ατρομήτου ανέβασε την ψυχολογία της ομάδας και την Κυριακή η νίκη είναι μονόδρομος για να ανέβει η ομάδα και στην βαθμολογία.

Δείτε τις δηλώσεις του αρχηγού μας στο Εθνικός ΤV πατώνταςΕΔΩ.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του.
Για την ψυχολογία της ομάδας
Αυτή τη στιγμή η ομάδα έχει ανεβασμένη ψυχολογία. Νομίζω αυτό μας έλειπε μια σπουδαία νίκη, όπως η προχθεσινή απέναντι σε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο, το δείχνει και η βαθμολογία εξάλλου. Τώρα ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, πάλι στην έδρα μας. Η νίκη είναι μονόδρομος. Πρέπει να ξεφύγουμε. Δεν έχουμε κάνει δύο νίκες σερί αυτή τη σεζόν, πρέπει να τις κάνουμε και η ομάδα θα αρχίσει να βρίσκει τον δρόμο της.
Τι έλειπε από την ομάδα:
Θεωρώ ότι ήταν περισσότερο πιεσμένη γιατί ξέρουμε τις δυνατότητες μας αλλά αυτό δεν ερχόταν με το αποτέλεσμα δυστυχώς. Είχαμε ορισμένα παιχνίδια που θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει κάτι πάρα πάνω, δεν ήρθε. Θεωρώ ότι και αυτούς τους βαθμούς που είχαμε πάρει είναι το λιγότερο που θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει μέχρι τώρα. Η ομάδα θα μπορούσε να έχει 4-5 βαθμούς περισσότερους τουλάχιστον. Αυτά βέβαια είναι λόγια, είναι παρελθόν, από εδώ και πέρα τι γίνεται. Κοιτάζουμε το παιχνίδι της Κυριακής και νομίζω ότι  θα είμαστε έτοιμοι να πάρουμε άλλη μια μεγάλη νίκη.
Για το αν είναι οριακό το ματς παρά το γεγονός ότι είναι εντός έδρας:
Νομίζω ότι όλα τα παιχνίδια είναι οριακά. Παιχνίδι που φεύγει δεν ξανάρχεται. Εξάλλου έχει ξεκινήσει ο δεύτερος γύρος, δεν είναι πολλά τα παιχνίδια. Ο κόσμος σίγουρα βοηθάει την ομάδα, όπως προχτές που ήταν κοντά μας και μας βοήθησε. Κάθε παιχνίδι το βλέπουμε ξεχωριστά. Αρχής γενομένης από την Κυριακή πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε αλλά και να δείξουμε καλό πρόσωπο όπως προχτές που το συνδυάσαμε αυτό και πήραμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα με πολύ καλή απόδοση ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.
Πολλοί περιμένουν γκολ από τον Λύγκο:
Μακάρι να κερδίζει η ομάδα και να μην σκοράρω καν εγώ. Βέβαια για ένα επιθετικό είναι σημαντικό να σκοράρει. Δεν μου έχει έρθει, δεν το σκέφτομαι. Κάποια στιγμή θα έρθει κι αυτό και πιστεύω να είναι σε σημαντικό παιχνίδι.

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment