Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Στον τελικό ο Εθνικός

Στον τελικό του Κυπέλλου της Γ Εθνικής, όπου θα αντιμετωπίσει τα Τρίκαλα, προκρίθηκε ο Εθνικός που επικράτησε στα πέναλτι 5-3 της Κηφισιάς(κανονικός αγώνας και παράταση, 3-3.)


Το ματς ξεκίνησε με τις καλύτερες προοπτικές για τους γηπεδούχους που μόλις στο 4ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με τον Γκουτσούλα ο  οποίος με κοντινό σουτ νίκησε τον Βουτσινά. Ο Εθνικός όμως δεν «μάσησε» και απάντησε στο 8ο λεπτό, όταν ο Ξενιτόπουλος έβγαλε τη σέντρα και ο Γκορόγιας με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσια.  Μετά το 1-1 ο ρυθμός έπεσε με την Κηφισιά να έχει κατοχή μπάλας αλλά χωρίς να απειλεί τον Εθνικό.
Τελικά, οι Πειραιώτες ήταν αυτοί που μπόρεσαν να πάρουν προβάδισμα με ωραίο σουτ του Βελέτη  για το 1-2.
Στο 64, οι Πειραιώτες που ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση τους, κατάφεραν να πετύχουν και τρίτο γκολ όταν ο Δωροβίνης που πήρε τη θέση του Λεωνιδόπουλου στο 58, ευστόχησε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Παυλόπουλος για το 1-3.
Όλα έδειχναν πως η πρόκριση θα ερχόταν εύκολα ,αλλά δεν ήταν έτσι. Αγού στο 76, οι γηπεδούχοι έχασαν πέναλτι με τον Βέρμπη(απέκρουσε ο Βουτσινάς),στο 79, ο Γκουτσούλας έκανε το 2-3 με κοντινή προβολή και στο 84, ο Δρυμούσης παίρνοντας το ριμπάουντ από απόκρουση του Βουτσινά σε σουτ του ίδιου έκανε το 3-3 στέλνοντας το ματς στην παράταση.
Η κούραση και η ένταση ήταν μεγάλη, η Κηφισιά φάνηκε να έχει το μομέντουμ ,αλλά όχι και την τύχη με το μέρος της, μιας και οι Κολοτούρος στο 94 και Δρυμούσης στο 116 είχαν δοκάρι με τον Εθνικό να απειλεί με τον Κουκούλη που μέσα στην περιοχή μπερδεύτηκαν  με τον Σούφλα.
Κάπως έτσι πήγαμε στα πέναλτι. Εκεί «μίλησε» η κλάση του Βουτσινά που έπιασε το πέναλτι του Γκουτσούλα και ο Γούλας διαμόρφωσε το τελικό 3-5 .

ΚΗΦΙΣΙΑ (Μάρκος Μαυρομάτης): Γουμάγιας, Παπάζογλου (65′ Καραμπάς), Έσλερ (105′ Παληαρούτας), Τεγούσης, Κολοτούρος, Ανδρίκος, Τσιμικλής (59′ Δρυμούσης), Ματσούκας, Βέρμπης, Γκουτσούλας, Θανόπουλος
ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Θύμιος Γεωργούλης): Βουτσινάς, Τσαραούσης, Ξενιτόπουλος, Μπένα, Κουκούλης, Γούλας, Λεωνιδόπουλος (58′ Δωροβίνης), Τογρού (81′ Σούφλας), Παυλόπουλος, Βελέτης, Γκορόγιας (70′ λ. τρ. Παυλάκης).

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment