Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Οι δηλώσεις του κυρίου Γεωργούλη


Διαβάστε τις δηλώσεις του προπονητή της ομάδας μας κ .Θύμιου Γεωργούλη μετά το τέλος του σπουδαίου αγώνα  με την Κηφισιά.
"Ηταν ένα απο τα μάτς που θα μείνουν στο μυαλό και θα τα θυμάσαι μία ζωή. Πόσο μάλλον όταν μετά από ένα τέτοιο αγώνα καταφέρνεις να βγείς και νικητής. Η νίκη σήμερα ,εκτός απο την πρόκριση είναι διπλή. Και αυτό γιατί σήμερα κερδίσαμε και άλλους παίκτες. Ο Τσαραούσης, ο Ξενιτόπουλος, ο Μπένα ,ο Γκορόγιας, ο Λεωνιδόπουλος, ο Παυλόπουλος, ο Τογρού, ο Γούλας που έπαιξε για πρώτη φορά,  έδειξαν ότι μπορούν να βοηθήσουν και μου έστειλαν μηνύματα για τη συνέχεια.
 Για αυτό το λόγο και πέρα απο την πρόκριση είμαι ακόμα πιο ικανοποιηημένος γιατί βλέπω παίκτες με θέληση και πάθος.  Ηταν ένα ωραίο ματς, που θα μπορούσαμε να είχαμε  πάρει νωρίτερα την πρόκριση, αλλά κάποια λάθη μας προς το τέλος μας πήγαν παράταση και μετά πέναλτι. Εχω πεί και  πως απο τα λάθη μας θα μάθουμε και αυτό είναι σημαντικό. Τώρα όμως πανηγύρια τέλος.Ο Τελικός έχει ακόμα δρόμο. Μπροστά μας κοιτάμε την Βάρη. 

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment