Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Γεωργούλης: "Αμεση βελτίωση"

Η επόμενη ημέρα της ήττας από την Κηφισιά επέφερε προπόνηση για τους παίκτες του  Θύμιου Γεωργούλη  που ζητάει άμεση βελτίωση εν όψει των επόμενων δύσκολων αγώνων αρχής γενομένης απο το ματς με τον Ατρόμητο.
Η εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου ήταν αυτή που προβλημάτισε αρκετά τον έμπειρο προπονητή που θα περιμένει από τους παίκτες  του καλύτερη δημιουργία αλλά και καθαρό μυαλό στην αλλαγή  συμπεριφοράς από την άμυνα στην επίθεση και τούμπαλιν.
" Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν όλοι πίσω και δεν δώσαμε δικαιώματα ,πλήν  ελαχίστων εξαιρέσεων,  στην Κηφισιά να δημιουργήσει φάσεις. Στην επανάληψη και μετά το γκολ που δεχτήκαμε από τον Βέρμπη, ένα παίκτη που για την κατηγορία κάνει τη διαφορά, προσπαθήσαμε να αντεπιτεθούμε ,κάναμε τη φάση με τον Μανάλη και κάποιες κεφαλιές του Κουκούλη ,αλλά είχαμε πρόβλημα στην αλλαγή συμπεριφοράς από την άμυνα στην επίθεση. "Κλέβαμε" μπάλες αλλά δίναμε εύκολα τη μπάλα στον αντίπαλο που  έβγαινε στις αντεπιθέσεις. Πρέπει να γίνουμε πολύ καλύτεροι για τη συνέχεια και θέλω να πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε.Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο ματς, και η νίκη είναι ο στόχος μας όπως και σε κάθε παιχνίδι," ήταν τα λόγια του κοουτς που θα έχει στη διαθεση του για το ματς με τον Ατρόμητο και τον Δωροβίνη αλλά και τον Τσακιράκη.

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment