Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Δωροβίνης: «Να σωθεί η ομάδα» (Βίντεο)

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την επιστροφή του στον Εθνικό έκανε ο Σπύρος Δωροβίνης στο ΕΘΝΙΚΟΣ TV. Ο έμπειρος μέσος μίλησε για τα συναισθήματα και τις εντυπώσεις του από την επιστροφή του, για τον κόσμο της ομάδας και την εικόνα του φετινού Εθνικού. Δείτε τις δηλώσεις του στο ΕΘΝΙΚΟΣ TV πατώντας ΕΔΩ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που γύρισα σε μια ομάδα που έχω αγαπήσει πολύ. Φέτος βέβαια είναι σε μια άλλη κατηγορία. Τώρα ο στόχος είναι διαφορετικός, πρέπει να σώσουμε πρώτα την ομάδα και του χρόνου να την επαναφέρουμε εκεί που αξίζει, στην αρχή στην Β’ Εθνική και αν γίνεται και στην Α’ σύντομα."

Το πρώτο του συναίσθημα στην πρώτη κρούση του Εθνικού:
"Η αλήθεια είναι ότι γύρισα τον χρόνο πίσω και θυμήθηκα τον πολύ ωραίο χρόνο που είχα περάσει εδώ. Ήταν μια δύσκολη περίοδος για μένα αλλά θυμάμαι ότι η ομάδα ήταν δίπλα μου και αυτό έπαιξε ρόλο στην απόφαση μου να επιστρέψω."

Οι πρώτες του εντυπώσεις από την επιστροφή του στην ομάδα:
"Νιώθω μια χαρά που θα φορέσω πάλι την φανέλα του Εθνικού γιατί είναι μια μεγάλη ομάδα και ανυπομονώ να παίξω μπροστά στον κόσμο της. Θυμάμαι ήταν μεγάλη χαρά για μένα τότε που παίζαμε στη Ριζούπολη για αρχή και μετά στο Ελληνικό, περίμενα όλοι οι παίκτες από τότε να έρθει το παιχνίδι για να παίξουμε με τον κόσμο δίπλα μας. Ήταν μια μεγάλη χαρά, πραγματικά."

Τι «δώρα» υπόσχεται στον κόσμο του Εθνικού;
"Δεν θέλω να πω μεγάλα λόγια. Θέλω να πω μόνο ότι θα δώσω τα πάντα για την ομάδα, θα κάνω ότι μπορώ πραγματικά και να μην λέμε λόγια. Ότι μπορέσουμε όλοι μαζί στο γήπεδο να σωθεί η ομάδα."

Τι ξέρει για την ομάδα, την παρακολουθούσε;
"Διακριτικά. Είναι ένα υγιή σωματείο όπως τότε, με κάποια άτομα δίπλα στην ομάδα, με καλούς παίχτες από ότι είδα στην προπόνηση, με έναν έμπειρο προπονητή που ξέρει την κατηγορία. Όχι άλλα λόγια. Πάμε για δουλειά να σωθεί η ομάδα. Αυτό τίποτα άλλο. "

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment