Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

«Να βρουν τη δικαιοσύνη μπροστά τους»(Video)

Επηρεασμένος και συγκινημένος από τα όσα έγιναν εμφανίστηκε ο Πρόεδρος του Εθνικού Αλέξης Αγγελόπουλος στο τρισάγιο που τελέστηκε σήμερα (Σάββατο 4/10) στην μνήμη του αδικοχαμένου αδερφού μας Κώστα Κατσούλη ύστερα από πρωτοβουλία της Διοίκησης. Σε δηλώσεις του στο ΑΡΤ τόνισε πως θα γίνουν τα πάντα ώστε αυτοί που φταίνε να βρουν την δικαιοσύνη μπροστά τους και παράλληλα εξέφρασε την απαίτηση η ΕΠΟ να κάνει το καθήκον της. 



Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλέξη Αγγέλοπουλου:

"Εξακολουθούμε  και έχουμε μια μεγάλη θλίψη και ένα μεγάλο γιατί. Γιατί να γίνει αυτό το πράγμα; Από την άλλη πλευρά συνειδητοποιούμε το πόσο έχει επηρεάσει την αθλητική κοινή γνώμη ίσως γενική κοινή γνώμη αλλά κυρίως την αθλητική, είδαμε σήμερα εκπροσώπους από πάρα πολλές ομάδες, ομάδες που μπορεί να είχαμε και μια μικρή «αντιπαλότητα», ήταν δίπλα μας στην στενοχώρια μας και θεωρώ ότι με την κατάλληλη διαχείριση και από την πλευρά της ΕΠΟ και από της Πολιτείας αυτό το τραγικό συμβάν μπορεί να είναι η απαρχή για να δούμε κάτι καλύτερο στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ό,τι χρειάζεται να γίνει, θα γίνει ώστε αυτοί που φταίνε αφενός να βρούνε την δικαιοσύνη μπροστά τους  αλλά και αθλητικά απαιτούμε, δεν ζητάμε, να κάνει η ΕΠΟ το καθήκον της."

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment