Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Και τώρα Ατρόμητος...

Σε υψηλούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας μας εν  όψει της αναμέτρησης  της 3ης αγωνιστικής του  Πρωταθλήματος  κόντρα στον Ατρόμητο  Πειραιά.


Στο διάστημα της διακοπής, λόγω του τραγικού γεγονότος του  θανάτου του  Κώστα Κατσούλη , η ομάδα δούλεψε πολύ  σε θέματα  τακτικής  με τον κύριο Χατζηαλέξη  να δοκιμάζει σχήματα και πρόσωπα    εν όψει  των επερχόμενων  υποχρεώσεων της ομάδας..

Στο μέτωπο των τραυματιών,  ο Ξενοφώντας  Φέτσης  ξεπέρασε τη θλάση που είχε αποκομίσει στο ματς με την Ιεράπετρα  και  είναι έτοιμος ,όπως και ο  Παπανικόλας που έχει μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων  ,ενώ το πρόγραμμα της ομάδας ακολούθησε και ο  Δρούζας για πρώτη φορά  μετά τον τραυματισμό του.. Επίσης, ο Γιαννής έχει βγάλει το γύψο, ξεκίνησε παράλληλα το πρόγραμμα της αποθεραπείας του , οπότε η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του στα γήπεδα έχει ξεκινήσει .

Παράλληλα, στο πλαίσιο της ενίσχυσης  με παίκτες για το  μέλλον  η ομάδα μας απέκτησε τον 19 χρονο Σωτήρη Πατσαλιά που η θέση του είναι κυρίως δεξί μπακ ,αλλά  τόσο στις ακαδημίες του Ολυμπιακού στις οποίες βρέθηκε  από το 2004  έως το 2011, στα τμήματα ακαδημιών της  ΑΕΚ από το 2011 -2013, όσο και στην Βιστωνίδα που ήταν η τελευταία του ομάδα έχει παίξει και σαν αμυντικός χαφ και σαν εξτρέμ…


About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment