Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Πειστικό διπλό..

Mετά από μία πειστική εμφάνιση  o Eθνικός επικράτησε με 1-2 του Αχαρναϊκού σε φιλική αναμέτρηση  η οποία έλαβε χώρα στο γήπεδο του Μενιδίου..


 Ο κόουτς Χατζηαλέξης ξεκίνησε με τερματοφύλακα τον Βουτσινά και από δεξιά προς αριστερά τους Χαλκιά,Μπένα,Χέλη ,Ξενιτόπουλο...Στη μεσαία γραμμή βρέθηκαν  οι Φέτσης και Σούφλας και μπροστά τους ο Σάμιος με τον Σταφσουλάι δεξιά ,τον Παυλάκη αριστερά και τον Λύγκο σέντερ φορ.
 Το παιχνίδι ξεκίνησε εντυπωσιακά με τον Αχαρναικό να ανοίγει το σκορ στο  2ο λεπτό με τον Θεοδώρου να  εκμεταλλεύεται λάθος του Μπένα ,αλλά αμέσως μετά ο Εθνικός κατάφερε να ισοφαρίσει με ωραίο πλασέ του Σάμιου..
 Τελικά στο 12 ,έγινε το 1-2 όταν ο Ξενιτόπουλος εκτέλεσε φάουλ από δεξιά και ο Σούφλας πετάχτηκε έξυπνα στην  κίνηση με το δεξί για το γκολ..
 Στο 36, ο Παυλάκης υπέπεσε σε πέναλτι αλλά ο Βουτσινάς νίκησε τον Αθανασόπουλο,ενώ ένα λεπτό μετά ο κίπερ μας νίκησε και τον Θεοδώρου..
  Στην επανάληψη οι φάσεις ήταν λιγοστές ,αλλά στο 51 ο Λύγκος δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα στέλνοντας τη "στρογγυλή θεά" άουτ πάνω από τα δοκάρι, ενώ στο 58 , ο Βουτσινάς έδιωξε  ενστικτωδώς την κεφαλιά του Θεοδώρου...
 Στην επανάληψη αγωνίστηκαν  οι Γερόλυμος ,Γκορόγιας, Πολυχρονίδης ,Μακρής,Παπανικόλας,Μάναλης  σε όλο το ημίχρονο ,ενώ στο 65 μπήκαν οι Ντούσης,Σαμιώτης και Βελέτης  

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment