Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

"Να πρωταγωνιστήσουμε"

Ο Βασίλης Βουτσινάς μίλησε στην κάμερα του Εθνικός tv  για το πώς κυλάει η προετοιμασία της ομάδας  ,για τους στόχους του συλλόγου αλλά και για την δουλειά που γίνεται στο κομμάτι των τερματοφυλάκων.





Για την προετοιμασία: Τα παιδιά προσπαθούν όλα πολύ σκληρά, η αλήθεια είναι ότι έχουμε χύσει πολύ ιδρώτα πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Εντάξει, είναι δύσκολο το πρωτάθλημα της κατηγορίας, ξέρουμε τι δυσκολίες έχουμε να αντιμετωπίσουμε όλη τη χρονιά, σίγουρα δεν θα είναι εύκολη όπως ήταν πέρσι, τουλάχιστον όπως φαινόταν πέρσι. Φέτος πιστεύω τα πράγματα θα είναι δύσκολα, θα έχουμε και τις καλές και τις κακές στιγμές, γι΄αυτό και εμείς προετοιμαζόμαστε να έχουμε όσο περισσότερο καλύτερες στιγμές, και για να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε βάλει.
Πως κύλησε η προετοιμασία: Πιστεύω ότι πάρα πολύ καλή, ο Θωμάς (Μακρής) με τον κόουτς έκαναν πάρα πολύ καλή δουλειά και εμείς πιστεύω με τον Παναγιώτη τον Κατσικώστα κάναμε ακόμα καλύτερη δουλειά. Δυσκολευτήκαμε, προπονηθήκαμε, κουραστήκαμε αλλά το ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε έτσι την προετοιμασία και συνεχίζουμε.


Βουτσινάς, Ντούσης, Ντόντα και Ελθίνι. Πως βλέπει την φετινή κατάσταση στους κίπερ: Και οι τρεις είναι πάρα πολύ καλοί τερματοφύλακες, πάρα πολύ καλά παιδιά και με τον Παναγιώτη που κι αυτός είναι πάρα πολύ καλός στη δουλειά, πάνω από όλα περνάμε καλά στην προπόνηση, κάνουμε αυτά που πρέπει, δουλεύουμε και πιστεύω να προσφέρουμε ότι μπορούμε κι εμείς καλύτερο.

Θα είναι ο Εθνικός ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει στη Γ’ Εθνική: Εμείς αυτό το στόχο έχουμε και δεν στο κρύβω ότι θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε. Φυσικά αυτό που λένε είναι πάρα πολύ σωστό, ότι για να σωθείς πρέπει να πρωταγωνιστήσεις, Βέβαια και εμείς και ο κόσμος και οι γύρω πρέπει να ξέρουν ότι η χρονιά είναι πάρα πολύ δύσκολη, δεν έχει καμία σχέση με την περσινή, θα πρέπει να κοιτάμε την κάθε Κυριακή ξεχωριστά. Θα έρθουνε δύσκολες στιγμές, θα έρθουν και όμορφες στιγμές. Πρέπει πάντα να είμαστε όλοι ενωμένοι, αγαπημένοι και να προχωράμε μπροστά.


Το μυστικό στα πέναλτι ποιο είναι: Δεν μπορώ να στο αποκαλύψω! 

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment