Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Τα πάντα με προγραμματισμό

Kαι να λοιπόν που ο Φέτσης ανακοινώθηκε από τον Εθνικό και προκάλεσε ένα μικρό σεισμό στα ήρεμα νερά της κατηγορίας. Ποια τα πλάνα για τα μεταγραφικά.


 Ο 23χρονος μέσος δεν είναι τυχαίος και η μεταγραφή από μόνη της αποτελεί τεράστια επιτυχία του Προέδρου. Και δεν μπορεί να είναι τυχαίος κάποιος που ξεκίνησε στις "δύσκολες" ακαδημίες του Παναθηναϊκού ,έπαιξε όχι πολύ στην πρώτη ομάδα και εν συνεχεία είχε την "ατυχία" να βρεθεί στην ΑΕΚ των προβλημάτων ,στην Γλυφάδα και στην Δόξα Βύρωνα στο δεύτερο μισό της σεζόν.
 Πλέον, σε μία εξαιρετική ηλικία πάει για να κάνει το ξεπέταγμα του και πάλι και το ξέρει και ο ίδιος ότι η ευκαιρία που του δίνεται να δουλέψει σε ένα υγιές ποδοσφαιρικό περιβάλλον είναι ότι πρέπει..
 Από  κει και πέρα, στην ομάδα τα πάντα δουλεύουν με προγραμματισμό και δεν υπάρχει άγχος για τα μεταγραφικά. Οι ανανεώσεις ήρθαν και πλέον ακολουθούν οι μεταγραφές..Οι συζητήσεις Προέδρου και προπονητή  είναι καθημερινές, ονόματα εξετάζονται και βέβαια στο κάθε όνομα που ακούγεται δεν επικρατεί πανικός όπως και ο κόσμος δεν θα πρέπει  να "ζαλίζεται" με το τι ακούει απο δώ και από κει ...Υπομονή να έχει ο κόσμος και αυτοί που ασχολούνται με τα της ομάδας δουλεύουν όπως πρέπει για να τον κάνουν χαρούμενο και ο Εθνικός  να εμφανιστεί δυνατός στο δύσβατο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής 

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment