Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Φέτσης: "Υγεία-δύναμη και να πετύχουμε τους στόχους μας"

Ο Κύβος ερρίφθη και ο Ξενοφών Φέτσης είναι παίκτης του Εθνικού με τον οποίο ψάχνει  την καταξίωση σε ηλικία 23 ετών και το come back μαζί με την "κυανόλευκη" ομάδα στις επαγγελματικές κατηγορίες.


Η μεταγραφή του σίγουρα ταράζει τα ήρεμα νερά της μεταγραφικής περιόδου στη Γ Εθνική με τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ ,της Γλυφάδας και της Δόξας Βύρωνα να δηλώνει έτοιμος για να αποδείξει ότι δίκαια ο Αλέξης Αγγελόπουλος και ο Μαργαρίτης Χατζηαλέξης τον επέλεξαν. Οχι ότι ο Φέτσης είναι κάτι τυχαίο σε επίπεδο ποδοσφαιριστή με συμμετοχές σε ΑΕΚ στην Σούπερλιγκα κυρίως και προερχόμενος από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού έρχεται σε μία ομάδα που είναι οικογένεια κάτι που ήταν και ένας από τους λόγους  που επέλεξε τον Εθνικό.
"Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο κύριο Αγγελόπουλο, και τον προπονητή κύριο Χατζηαλέξη που  με επέλεξαν. Ο Εθνικός  είναι μία ιστορική ομάδα που κάνει ένα καινούργιο ξεκίνημα και θεωρώ ότι η δουλειά που γίνεται είναι πάρα πολύ καλή..Αλλωστε πέρυσι είχα βρεθεί σε κάποιες προπονήσεις της ομάδας πρίν πάω στη Δόξα, προκειμένου να είμαι σε καλή κατάσταση και διαπίστωσα ότι το κλίμα είναι πολύ καλό,σχεδόν οικογενειακό κάτι που παίζει τεράστιο ρόλο μέσα στα αποδυτήρια. Δεν θέλω να πω περισσότερα,απλά περιμένω όπως και όλοι το ξεκίνημα της προετοιμασίας, να έχουμε υγεία  και η ομάδα να πετύχει αυτά που θέλει. .

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment