Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

"Εχουμε ενάμιση μήνα να δουλέψουμε τα λάθη μας"(Video)

Ο Εθνικός επιστρέφει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις για το Πρωτάθλημα μετά το ρεπό αγωνιζόμενος στον Κορυδαλλό με τον τοπικό Α.Ο. για την  27η αγωνιστική του Β ομίλου (16:00, Live από το www.ethnikos-fc.blogspot.gr). Ο Μαργατίτης Χατζηαλέξης μίλησε για το εν λόγω ματς αλλά και για τη  συνέχεια στο επίσημο κανάλι της ομάδας..

"Κερδίζοντας τον Κορυδαλλό εξασφαλίζουμε την πρωτιά μαθηματικά και μπορούμε να δούμε κάποια πράγματα..  Στα επόμενα τρία ματς   αντιμετωπίζουμε καλές ομάδες ,πρίν τα μπαράζ θα έχουμε φιλικά  και με ομάδες απο ανώτερη κατηγορία  για να είμαστε έτοιμοι..
Η φετινή χρονιά δεν έχει πισωγύρισμα ..Πέρυσι ξεκινήσαμε αλλιώς ,μας ήρθαν  τα πράγματα καλά, αλλά τελικά μείναμε μόνο με το Πρωτάθλημα Πειραιά που δεν  σημαίνει τίποτα. 
 Στο ματς με τον Αιολικό είδαμε κάποιες αδυναμίες  που είναι καλό που φάνηκαν τώρα  για να μπορέσουμε μέσα στον ενάμιση μήνα  να δουλέψουμε πάνω σε αυτά..Ωστόσο ακόμα και  σε αυτό το κακό παιχνίδι βγάλαμε φάσεις πολλές που θα μπορούσαμε να  είχαμε κάνει κάτι καλύτερο σαν αποτέλεσμα αλλά δεν μας βγήκε δυστυχώς.."

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment