Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Προελαύνουν οι ακαδημίες μας

Διαβάστε τα αποτελέσματα των ακαδημιών της ομάδας μας όπως αυτά διαμορφώθηκαν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο..
Αναλυτικά
Εφηβικό
ΕΘΝΙΚΟΣ – ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ 2-0 & ΕΘΝΙΚΟΣ – Ν. Ευγενείας 3-0 α.α  
2 βήματα πιο κοντά στον στόχο του είναι το Εφηβικό του Μάκη Σαμιώτη μετά από τους 2 πρόσφατους αγώνες του στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΠ. Αρχικά νίκησε στο ντέρμπυ την Οδηγήτρια με 2-1. Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκόρ, παίζοντας πολύ καλά και με ψυχή οι παίκτες μας ισοφάρισαν με τον Παλούκη και πέτυχαν την ολική ανατροπή με τον Φωτιάδη στο 2οημίχρονο. Στο επόμενο παιχνίδι οι αντίπαλοι (που είχαν χάσει 6-0 στον 1ο γύρο) δεν κατέβηκαν και η ομάδα μας πρόσθεσε 3 ακόμα βαθμούς στο ενεργητικό της χωρίς κόπο.
Προπαιδικό Πρωτάθλημα ΕΠΣΠ ΕΘΝΙΚΟΣ – Πανεαπολικός 10-0
Εντυπωσιακοί οι μικροί του προπαιδικού έδωσαν απαντήσεις σε όσους δεν τους υπολόγιζαν ή τους υποτιμούσαν και έδειξαν την αξία τους, νικώντας με χαρακτηριστική άνεση τον Πανεαπολικό και διατηρώντας την πρώτη θέση του ομίλου. 3 γκόλ πέτυχε ο Σιγάλας, 2 ο Βατίστας, 2 ο Καγιάσης, και από 1 οι Κουνέλης, Έξαρχος, Στάφα.
 
Παιδικό Θουκυδίδειο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ 1-1
Πολύ καλή εμφάνιση και άδικη ισοπαλία για την ομάδα μας, που προηγήθηκε με τον Κοτζαμάνη, και δημιούργησε αλλά έχασε πολλές ευκαιρίες για μια άνετη νίκη. Και όπως συμβαίνει πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις σε μια αντεπίθεση ο Πανιώνιος ισοφάρισε.
Παιδικό Ακρόπολις Προοδευτική – Εθνικός 1-5
Μεγάλη νίκη για το παιδικό μας, μετά από πολύ καλή εμφάνιση μέσα στον Κορυδαλλό επι της Προοδευτικής. 2 γκόλ ο Ζούπα και από 1 οι Παπαγεωργίου, Μάχας και Χουντάι
PROJUNIOR   ΕΘΝΙΚΟΣ – ΚΗΦΙΣΟΣ 4-3
Συνεχίζει με φόρα από το προηγούμενο τουρνουά (που κατέκτησε) η ομάδα του Αντώνη Γρηγοριάδη. Μια ακόμα νίκη για τους μικρούς που έχουν ξεχάσει άλλα αποτελέσματα. Νίκησαν έναν δύσκολο αντίπαλο με 4-3.
 
Junior  Προοδευτική – Εθνικός 2-1
Αστεράκια Αιγάλεω – Εθνικός 2-1

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment